Svar angående mat och Italien.

Anonym Om: Italien 2013
Michaela jag har en fråga till dig. När du var i Italien kunde du äta pizza/pastatallrikar då eller åt du bara sallad och sånt? I din nya skola äter du skolmat med de andra? Har det blivit någon förbättring i dina matvanor? Kram
 
Svar: Hej! I Italien så åt jag väldigt dåligt och ingen pasta eller pizza. Min vanliga dag såg ut typ såhär:
Frukost: Rågflingegröt med frukt och en kopp te.
Lunch: 1 light soya yoghurt (sånndär med 1 dl youghurt typ haha) med frukt och te eller 1 fullkornsfåg macka med 1/2 ägg, gurka och frukt och te. 
Mellanmål: Frukt och te.
Middag: Kyckling, grönsaker /zucchini från våra släktingar, svamp, gurka och morötter) och frukt. Te. 
 
Så såg väl alla dagar då vi inte var iväg nån annanstans ut. Jag mådde väldigt dåligt i Italien då jag vart magsjuk och mådde illa av värmen (det var 35 grader varje dag).
 
I min skola tar jag med mig mat oftast då jag endast äter vegetariskt i skolan och har väldigt lite valmöjligheter. Men när jag tycker om maten så äter jag skolmaten precis som de andra:)  Äter altid med mina kompisarna oavsett vilket allternativ jag väljer för dagen !:)
 
Njaaa... det är väl lite svårt att svara på. Ibland går det frammåt men det följs alltid av ett hårdare bakslag. Jag äter väl mer mat nu men eftersom jag tränar ca 10-14 timmar i veckan så fäster inget av det, +-0. 
 
Hoppas det här duger som svar på dina frågor! Kram:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0