Jun. 30, 2013


Brunch


29 Juni

 
Tjaa! Jobbade sista dagen igår, wohoo! Ida så ska jag alldeles snart göra "hälso scones" med rabarber och hallon till brunch och sen ska jag rulla bort mot gymmet. Efter det ska jag försöka åka till stan och spana lite på rean. Vill verkligen kolla in zaras rea. 
'Fick tillbaka pengarna för p&l igår, ymcmb. nej men det var najs. 
Imorgon så fyller världens bästa mamma även år så då ska vi fira henne! Mys!
Längtar föresten sjukt mycket till Italien!
Puss!
 

så jävla coolt!

 

Ledig dag

Hej! Idag är jag ledig från sommarjobbet för att besöka tandläkare. Vi drog ju ut en tand innan jag åkte i löfte om att de skulle fixa gluggen innan jag åkte också, men nu är vi här 2 1/2 månad senare och ska fixa det nu. Men men en ledig dag är en ledig dag. Ska passa på att träna extra länge idag då också, roligt!
Puss!


I wish that I could stay forever this young Not afraid to close my eyes Life's a game made for everyone And love is a prize

Kom hem igår kväll efter världens mysigaste midsommar helg med min pojkvän och hans familj på deras landställe. Igår när vi kom hem så käkade jag och Chrille middag ute och kollade på batman.
Idag är det däremot dags för att jobba! Efter det så blir det gymmet, nAajs.
Puss!


2 år

 
 
 
20 Juni 2011. 
 

Jag flyttades från sös där jag varit tvångsvårdad i en vecka till Scä. Jag svimmade på stengolvet och slog upp läppen kinbenet och min mobil krossades. Men allt detta är värt luft jämnfört med vad som skedde en dryg timme ifrån mig. En del av mig togs ifrån mig, den bästa delen av mig. Den som inte var trasig, skör, mörk och helt förstörd. Mitt livselixir, min älskade. Donna avled denna dag för exakt två år sedan, och ännu idag så går faktiskt inte en enda dag utan att ett flertal tankar rör sig om henne. Jag bär hennes namn runt min hals ännu idag för att jag försöker hålla henne så när mitt hjärta som möjligt, och även fast hon lever i mitt hjärta så känns det inte tillräckligt. Jag kan aldrig återbetala henne för all den lycka, glädje och hopp hon gett mig. 
Denna dag var jag helt beredd, jag ville dö, jag var redo. Men jag var handlingsförlamad av smärtan som färgade allt i min syn, i min kropp svart. Jag kunde inte acceptera den frånvaro och den närvaro jag befann mig i. Jag kände inte någon lycka, ingen glädje, ingen sorg, ingen ilska, allt var tomt och allt var smärta, men den smärtan var annorlunda än annars, den var avdomnad. Den var meningslös. Precis som jag tyckte allt var på denna jord, jag ville komma till dig, till lyckan. 
 
 
20 Juni 2013.
 
 

Om det finns något jag skulle kunna säga till mig själv då är att, nej smärtan går inte över, nej det blir aldrig bra, och nej det blir inte lättare. Däremot så kommer saker som gör att man tar sig samman, inte för sig själv, utan för att smärtan man åsamkar andra är för stor och dämpar inte, utan lägger snarare mer tyngd i smärtan du själv känner. Nej du kommer aldrig fullt ut kunna lita på någon och nej det kommer aldrig kännas bra, men du kommer att försöka och du kommer att ha folk som är beredda att ta emot dig när du faller ner i hopplösheten. Det kommer att finnas människor som får dig att känna igen och de är de du ska ta vara på. 
 
Och till min älskade Donna så vill jag säga att det kommer aldrig komma en dag då jag kommer glömma dig, men jag har nu lärt mig att acceptera och det är en jävla bit jag kommit ska jag säga dig. Det känns nu inte som att jag behöver lägga hela mitt mående på någon annans axlar, och det har du lärt mig. Du har faktiskt gjort mig till dne jag är idag. Du har gjort mig ödmjuk och lärt mig att hantera situationer med lugn och framförallt att aldrig döma någon, för det finns något annat där inne. Jag har mycket att tacka dig för, men mest vill jag bara tacka dig för att jag fick vara en del av ditt liv och att du var en del av mitt. Jag vet att du har det bra nu och den känslan och vetskapen gör att jag varje dag kan tas med längtan efter dig. Jag kommer alltid älska dig!
 

Jobbajobbajobba

Ja.. Rubriken talar ju för sig sjävl så att säga. Jobba är vad jag gör under dagarna och under kvällarna ligger jag däckad i soffan, rider eller är med Chrille. Igår var sista ridningen för terminen, usch en sommar utan hästar kommer det bli. Idag ska jag till gymmet igen för första gången efter att jag varit sjuk. Core och spinning!
Ska till jobbet nu, puss!


Lite bilder från Italien

 

Sover hos älsklingen

 

Jun. 14, 2013

Tja! Är som sagt var sjuk så vet inte hur det blir med uppdateringen( inte för att den är så bra nu men jag ska ta tag i det) puss


Världens bästa klass

Fler bilder kommer sen när jag laddat över från mobilen
 
Var ute med klassen igår och firde in sommarlovet! Skit  mysig och rolig kväll. Asso helt sjuuukt vad jag kommer sakan alla min bästa klassisar. Avslutade kvällen på badklipporna med min pojkvän och vänner. Sov hos chrille och vart hämtad 7 efter att jag sovit två timmar. Jobbat från nio men fick sluta 13.00 istället för 16.00 wiiiiiniiing!
Ska dusch nu och sen sova puss!
 

17.45

 

Jun. 08, 2013


-


I can't drown my demons they know how to swim

Can you hear the silence?
Can you see the dark?
Can you fix the broken?
Can you feel, can you feel my heart?

(Can you feel my heart)

Can you help the hopeless?
Well, I'm begging on my knees
Can you save my bastard soul?
Will you wait for me?

I'm sorry brothers, so sorry lover
Forgive me father, I love you mother
Can you hear the silence?
Can you see the dark?
Can you fix the broken?
Can you feel my heart?
Can you feel my heart?
(Can you feel my heart)

(Can you feel my heart)

I'm scared to get close and I hate being alone
I long for that feeling to not feel at all
The higher I get, the lower I'll sink
I can't drown my demons, they know how to swim


(Can you feel my heart)

Can you hear the silence?
Can you see the dark?
Can you fix the broken?
Can you feel, can you feel my heart?

More lyrics: http://www.lyricsmode.com/lyrics/b/bring_me_the_horizon/

We're just gonna die


Dagen hitills

Vart på gymmet najs, körde bodypump och zumba så var där mellan 10-12.30. Dubblade mina vikter på uppvärmning, rygg, biceps, triceps och mage.
Ska duscha nu och sen ut i solen och mysa!


-

 


 need your love
I need your time
When everything's wrong
You make it right
I feel so high
I come alive
I need to be free with you tonight
I need your love

Giving makes us feel good

Toodays!Om vi skulle åka dit, gör vi det i Limousin

 
Tja! vart väckt imorse av att nån från stockholms stad ringde mig och sa att mötet på fredagen gällade sommarjobb flyttats fram tills idag. Najs. Var där fick lite smått panik över lite saker, men aja. Ska till Chrille snart så ska vi åka till elins studentmotagning. På kvällen äre ridning som gäller!
Puss!
 

:


Bildbomb

Var och hälsade på min älskade klass idag och lämnade tillbaka mina böcker. Så jävla roligt att träffa alla mina underbara vänner igen, men så jävla tråkigt att jag vet att jag aldrig kommer gå med dem igen så var lite vemodigt och fällde några tårar när jag gick(jävlamesmenwhatta)!


Ingenting kan få mig att falla, vad jag har i min garderob det vet alla 
 

RSS 2.0