Cause I'm only a crack in this castle of glass

 

Fall wanties

Jacka till vänster: Hunkydory
Kofta uppe i vänstra hörnet: Odd Molly
Jacka nere i högra hörnet: Lexington
 
Kavaj till vänster: Odd Molly
Jacka uppe till höger: Lexington
Tröja nere till höger: Odd Molly
Klänning till vänster: Zara
Paljettkjol uppe till vänster: Gina tricot
Kjol uppe till höger: Gina tricot
Jacka nere till höger: Gina tricot
 

Oldie, but goldie

 

And if i had to crawl would you crawl to?

 
Hej! Tänkte bara ta och berätta att jag började förra veckan i Blackebergsgymnasium och trivs super bra i min klass och med skolan. Dock gick jag hem idag eftersom min mage just won't leave me alone, krampar,värker, hugger, sväller, fuckar ur, osv. 
Funderar på att börja om på gg eller se på PLL fååår se, men ska hoppa ner i sängen nu.
 

Swim till you drown

 

If I was a flower growing wild and free, all I wanted you to be was my sweet honeybee

Okeeey, vet inte varför jag ser så konstig utpå bilderna...
Blus: Alice/belle shoes på götgatan
Topp(under tröjan): Gina tricot
Byxor: Bikbok
Klocka: River island
Örhängen: Eva Attling
Skor: Converse

Sååå nu ska jag snart börja rulla in mot stan för att träff Elin för lite shopping och lunch/fika. 
Ha en bra dag alla! Puss!
 

-

 
 

15 augusti

 
Tjaaa! Inte så bra uppdatering, sorry guys. Har haft fullt upp faktiskt. I måndags så var första ridningen på terminen, mys! Vi skrittade bara ut barbacka i en timme och jag satt på min fina lilla Bellis. Tidigare under dagen så hade jag varit på scä. I tisdags så var jag på gymmet på förmiddagen och sen så sov jag faktiskt till klockan fyra då jag gjorde mig klar för att gå ut och äta med min pojkvän. Vi gick till Piren i kristineberg och åt supergott och hade det jätte mysigt. 
Igår så var jag tidigt på odenplan för gastroskopi, nedsövd. Var ganska borta och lullig och pinsam ett tag när jag vaknade. Åt lunch sen med mamma på hennes jobb och sen åkte vi hem och så sov jag i soffan tills klockan var 17 då jag åt middag lite snabbt innan jag åkte till gymmet. 
Idag ska jag träffa Chrille, Rodjin och Astrid innan jag sen drar till gymmet och imorgon så ska jag träffa Elin!
Puss!
 

Lights will guide you home

Tja! Igår vare trevligt med mat och släkten och älsklingen. Kom hem till Chrille klockan ett då vi somna ganska direkt. Vi vakna halv tolv och jag åt frukost så myste vi framför OTH. Efter det var jag på gymmet och körde core och spinning. Nu har jag duschat och målat naglarna och sitter i soffan med mamma och myser!
Puss


OUTFIT

 
Linne: Gina tricot
KJol: h&m
Kofta: Hunkydory
Skor: Jefferey Campbell
 
Ska nog ta med mig mina jeans för att jag fryser ju hela jävla tiden:/
 

It made me think of you

 
 
 

10 Augusti

Idag är det mormor och morfars födelsedags fest som står på schemat! Ska bli roligt när släkten kommer och massa god mat haha! Var där hela dagen igår och hjälpte mormr med matförberedelser och pratade och sånt där. Världens finaste mormor ch morfar är vad jag har, skulle göra allt för dem. Sov hos min älskling sen och myste. Vaknade där i orse tidigt för han skulle spela match så jag gick hem och sen har jag väl legat däcad i soffan och sådär.... Ska klä på mig nu, och ska försöka klämma in en outfit bild också.
Puss!

Varför gör vi det så svårt för oss själva?

Den till vänster användes på Gina Tricot. Den till höger på Åhlèns.
Dessa användes också på ginatricot.
 
Vad håller vi på med egentligen?! Ena sekunden klagar vi på att idealen är sjuka och att de måste förändras och i det andra ögonblicket så köper vi kläder från butiker och företag som har skyltdockor som är smalare än den minsta storleken. Jag vet inte om alla ni har lagt märke till det men alla skyltdockor i alla vanliga butiker h&m, gina tricot osv. är dockornas kläder ihop nålade på baksidan av dem för att de ska sitta bra. Så vad de säger är att om dosckorna skulle göras i storlekar så att xs satt bra så skulle folk inte ville köpa eller att folk skulle tycka det var fult. Vad är det för jävla skit när inte ens en storlek som anses vara för extremt magra och smala tjejer anses vara tillräckligt smalt för skyltdockorna?! 
En av sakerna som fick mig att koka inombords var när jagoch min fina mamma var på götgatsbacken för våran vanliga lunch på Muggen och vi gick längst med gatan förbi american apperal. När jag tittar i skylt fönstret ser jag på de skyltdockorna att de har gjort revben på den och sedan fått magen att gå in som en grop under dem. Jag förstår inte varför man gör sådant. Vi är sådana jävla hycklare som ena sekunden skriker ut att modeidealen förstör, framförallt, unga kvinnors liv med den rappakalja som de trycker in och hjärntvättar deras liv med, och sen så gör vi skyltdockor som är för smala för minsta storleken som butiken säljer. Skulle det vara så groteskt äckligt och motbjudande att göra skyltdockor som har måtten som en vanlig kvinna? Jag säger inte att man ska göra dem i xl, men man kan väl göra så att de ÅTMINSTONDE kan ha xs utan att behöva nålas in. 
Men samtidigt så finns det den andra sidan där vi faktiskt är extremt ansvariga. Den sidan där vi faktiskt oftast väljer kläder från den magraste modellen för att vi tycker att de är finare. Butikerna är bara smarta nog att anpassa sig till världen. 
Men måste vår värld se ut såhär? kan inte vi göra något åt det? Det är ju en jävla ond cirkel som förgiftar allas hjärnor och sinnen. Var börjar man? Varför gör vi det så in i helvetes JÄVLA svårt för oss själva? Vi gräver oss ju bara längre ner i denna skithåla. 
"Anorexia isn't a fashion statement, it's a disease."

 
 
 
 

Big parade

 
Ett liv. Det är vad vi har på denna planet, och jag hatar att det är så, men jag tror att det är allt vi får. Ett liv. Ett ynka liv ska räcka åt allt. Alla möjligheter, erfarenheter, ögonblick, känslor, åt allt. 
Man säger alltid "ta vara på livet", "du lever bara en gång", "livet är för kort, osv. Men egentligen så fäster det inte.Vi lever ändå i framtiden, dåtiden och aldrig i nuet. Vi njuter inte av vad vi har, vi strävar alltid efter annat, åt bättre och ibland även nåt sämre. Livet är ett spel och det gäller att spela det rätt, men vad gör man då om tärningen kastar en åt fel håll eller om man blir kastad runt som en tärning själv. Allt är planerat i detalj redan innan så varför ska vi ens leva när vi ändå gör samma sak alla? Varje dag, varje vecka, varje månad, varje år, varje liv. Alla ser nästintill likadana ut. Vi äter, sover, går på toa, ser på tv, sitter vid datorn, tränar, jobbar, pluggar eller leker. Vissa av oss drabbas av sjukdomar och olyckor och andra dansar fram i natten så fulla så att de inte kan stå men med skratten ekande högt. Vissa av oss lever ett liv i tysthet, i ensamhet, ibland av fri vilja och ibland av tvång. Vissa av oss lyckas med allt vi har velat och dör lyckliga och nöjda. men vad händer med oss andra som känner att vi äntligen har förstått, förstått livets spelregler när vi nu står i sluttampen? Vi som aldrig riktigt lyckats, vi som alltid nöjt oss med det näst bästa, vi som alltid drömt men aldrig gjort verklighet av dem. Vi som lever i rädsla att det en dag är över utan att vi har accomplished a shit. 
Det är jag rädd för.
 Jag har inga drömmar om framtiden, en någorlunda planering, men inga drömmar. Jag vill ha drömmar, jag vill ha extravaganta mål som är nästintill omöjliga att uppnå, men att mina drömmar är så starka och så underbara att jag ändå inte ger upp hoppet och längtan efter dem. 
Varför har inte jag dem? Varför kan inte jag drömma? 
Jag lever ständigt i dåtid och framtid men aldrig heller i nuet, jag kan aldrig njuta fullt ut av något och känner mig alltid stressad. Jag är rädd för att vakna upp en dag och inse att hela mitt liv har gått åt till just det, att vara rädd.
 
sorry för konstigt inlägg men behövde bara skriva av mig lite, jag hoppas väl att det ska ge lite perspektiv på det hela. Kanske till och med hjälpa nån av er. 
 

Beställt

Bareminerals för halva priset här. Beigea byxor med dragkjedja bak på anklarna här.
Tröja med söt "volang" här.Jacka med supermysig (fusk)päls här.
 

Hej! Ska försöka ta tag i bloggen lite nu efter en lång sommarpaus. Har ju varit i italien med familjen och Christoffer, vilket har varit helt fantastiskt. Efter det har jag ju varit magsjuk-.- så har varit på sjukhus en ag och sen har jag shoppat massor som jag förhoppningsvis ska visa upp här i bloggen. Har även varit med vänner och min fina pojkvän, tränat, ätit, sovit, andats(knappt hunnit) och levt. 
Ska försöka hålla uppdateringen uppe, bare with me, och komma igång igen. Men måste ju ha något att skriva om så ska inte sitta här hela dagarna. 
Hoppas ni har haft en trevlig sommar so far, än är den inte över (även fast det känns så). Puss!
Lite instagram bilder också:
Älsklingen skulle till landet i tisdags
På sjukhuset.
Två nya tröjor. Ett linne från gina med tunna axelband som är korsade i ryggen och en supermysig kofta från hunkydory.
Jag och älsklingen på en restaurang i Lousanne.
En pride fågel vi såg när vi tog en paus från bilandet på gyllene uttern i Gränna.
Vi ville inte hem...
Sista hotellmorgonen.
...
På middag hos släkten!
Efterbad mys i Lousanne.
Min älskade och jag i Chinque terre (Monterosso).
Vi på vår strand i Fui maretta.
På väg till stranden.
I Pisa i väntan på maten.
 
Nu får det räcka :)

Fint

 

1 år♡

 
 
 
I hela 12 månader, 35 veckor, 365 dagar, 8760 timmar har min älskade pojkvän, MIN prins varit min. Det går fortfarande inte en dag utan att jag faktiskt blir förvånad över vilken tur jag haft och vilken lycka han är för mig. 
Det finns ingen som jag kan skratta så mycket, gråta så mycket, skrika så mycket, älska så mycket och leva så mycket med som dig. Jag kan prata om allt med dig utan att du tycker att det är fel, och jag kan framförallt lita på att du alltid finns där. Förutom att vara min älskade pojkvän så är du även min bästavän och den jag värdesätter mest i hela universum. 
Det här året har gått fort och vi har varit med om mycket, ups and downs, resor, bråk, myskvällar, jobbigheter och glädje. Jag vet att jag inte gjort det lätt för oss och att stor skuld av det jobbiga ligger på mig och jag önskar att jag kunde ta tillbaka varenda ord, varenda tår och varenda bråk. Men allt detta har fått oss att komma hit där vi är idag och det har bevisat för mig att vår kärlek övervinner allt.
Jag har haft några av mina lyckligaste ögonblick i livet med dig och jag vet att fler kommer komma. Du gör mina dagar underbara och jag önskar att det fanns ett sätt att återbetala dig tillbaka, och jag försöker. 
Det är dig jag ser vid min sida i framtiden, kan verkligen inte se mig utan dig. Det är dig jag vill leva med och gå igenom allt livet kastar på en. Alla ögonblick av ren och skär lycka, alla ögonblick av sorg och ledsamhet, alla ögonblick av lugn och ro, alla ögonblick av framgång och kärlek, ja alla dessa kan jag inte tänka mig utan dig vid min sida.  
Jag vet ju inte vad framtiden har att bjuda på men jag vet att du alltid kommer ha en plats i mitt hjärta och att jag alltid kommer att älska dig så att det gör så ont så att jag nästan vill gråta. För du är den mest godhjärtaste, vänliga, omtänksamaste och roligaste personen jag någonsin träffat. 
Vi har varit igenom mycket, gott och ont, och jag skulle faktiskt aldrig ta tillbaka en sekund av detta år, för hela detta året har du varit vid min sida och stöttat och älskat mig och det är vad som gör mig lyckligast av allt. 
Du är världens bästa och jag älskar dig med hela mitt hjärta Christoffer♡
 

RSS 2.0