I don't wanna fall

Tja! Kom hem för ett tag sedan från älsklingen gör att hämta lite grejer innan jag snart ska röra mig in mot vällingby! Senare ikväll så ska jag och chrille se skyfall också, så dagen ser ut att bli bra:)
Imorgon så ska jag kanske träffa denise och sen på kvällen så ska jag och chrille vara med hans familj och hitt på något, mys!
Vädret är för övrigt piss!! Ska ju frysa på imorgon också så lär ju bli blixthalka eller så:( varför kunde det inte bara snöa istället???
Aja pusshej!


Lyckligare nu

Tjaa! Kom hem från Åland igår och åkte nästan ditekt iväg på teater med momor och sen till älsklingen min. Har haft det perfekt på åland med älsklingen mamma och pappa, världens bästa. Idag har jag varit i stallet och bakat med barnen och sådär. Sen hämtade pappa mig och så åkte jag hem och sov. Ska strax tillbaka till stallet för ridning och sedan till chrille och sover där. Imorgon så ska jag träffa gamla klasskompisar och fika myys. Tänkte dock käka frukost/lunch då istället för jag vill sova ut hos chrille imorgon och inte gå upp som idag. Sen på kvällen så ska jag och älsklingen se bio och sen hem och sova hos honom.
Pusshej!


Hejbloggen


"Fin kamrat som ingvar"


Heyboy

Tjaa! Var på bio igår med pojkvännen och såg paranormal activity 4, sjukt bra faktiskt! Innan hade vi vart i vby och käkat middag också. Idag har jag pluggat och tränat och så. Måndag imorgon, sjuuuukt pepp..
På tal om pepp så har jag och le parents gjort en deal att om jag börjar äta igen så ska jag få ett gymkort. Totally worth it om ni frågar mig. Vill ju få en tränad kropp med rumpa och bröst! Så nu måste jag bara tränga bort tankarna och ångesten tills jag får kortet då jag kan träna ordentligt!
Pusshej


Komsikomsi vinter


Heej


Everything is temporary. Pain is temporary. Don't give up


Battle scars

Tjaa! Ska precis sova men ville bara säga hej. Idag var jag i skolan och blev sedan hämtad av mamma och åkte till västermalmsgallerian. Köpte schampoo, balsam, skärp och lite annat smått och gott. Åkte sedan till scä och efter ett tag kom älsklingen dit. Vi hade möte och åkte sedan till alvik för middag. Pluggade när jag kom hem och sånt där skoj.
Imorgon så har jag skolmöte och ska plugga massor:( men bara en vecka kvar till lov i alla fall!!!
Wohoooo
Tjarråå


100 reasons to recover


We all belive in fairytales


The highest of fives


Spaces

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try try try


Hejdetärvärldensmestmisslyckadevarelse

Tja! Vart hemma idag igen på grund av att jag inte kom upp ur sängen. Måste verkligen skärpa mig för min frånvaro är på topp. Aja kunde inte lyfta benen och ställa mig upp imorse hur mycket jag än ville så det fick bli hemma dag idag. Ligger i sängen nu och har precis pratat med älsklingen. Aa min dag ser ju ut såhär nudå, sängen , mormor och morfars soffa, hem, plugga!!!, rida, sova.
Hejhopp


Sucky morning

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2168265/images/2012/pic_507acb9addf2b32cb8002f03.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2168265/images/2012/pic_507acb9be087c34d3432e34f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2168265/images/2012/pic_507acb9bddf2b32cf3002ad1.jpg" class="image">


Oj

Såg att jag skrev fel därnere! Nej jag vägde inte nitton kilo, jag vägde 28/27 som minst.


Sju sorger

Tja! Stannade hemma idag på grund av att jag var helt utmattad. Svimmade typ av att ställa mig upp så aa, det fick bli en hemma dag. Men ska rida ikväll! 
Sitter nu med mammi och pluggar och sånt där skoj!
Ska måla om mina naglar idag också och trimma ner dem lite. Vill ha de jämnt långa till halloween och så. Blir väl typ basfärg, inget glitter och sånt. 
Hejdå!
Hittade en liten morot på coop...

Bitch go and die

Behövde bara få ur mig det


Because the mirror hurts more than starving


utantill

"So make your siren's call
And sing all you want
I will not hear what you have to say

Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be

And I will hold on hope
And I won't let you choke
On the noose around your neck

And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I'll know my name as it's called again"2009

 
Då det började, våren och sommaren 2009. Då mitt liv fuckade upp allt och allt gick käpprätt åt skogen, om jag bara vetat när dessa foton togs att min lilla bantning skulle skada så många i min närhet och mig själv... ( på bilderna var jag bara lite underviktig, vägde 40 kilo och var 159, gick ner sedan 21 kilo tills vintern kom.)

 
 
 

En mysigare tid

Heej! har haft bra seaste dagar förutom några undantag, men allt kan inte gå bra. Igår så var jag i skolan på dagen och inväntade tacosen som var typ slut på allt gott när vi fick lunch så jag åt standard lunchen, filmjölk. Men efter lunchen så övertalade vi vår lärare att vi skulle få sluta, love schoooool<333
Jag åkte hem och sov och pluggade lite och sen så kom älsklingspojken. Vi firade två månader igår:)
Jag skulle rida sen och efter det så gick jag chrille mamma och pappa och käkade sjukt god middag på o'learys.
Vi åkte hem sen och då fick jag och chrille skjuts till starbo där vi mötte isak, marcus, denise och julia som hade ringt under middagen. Vi hade kul, men förfrös typ så vi gick hem till isak och såg på american pie där jag somnade. När klockan var tre så skulle jag och älsklingen gå hem till honom, men det var så förjävligt kallt så vi gick hem till mig och sov på soffan istället. 
Där höll vi hus till typ halv 5 idag tror jag det var. När han gått så pluggade jag och har även gjort min frukost tillsmorgondagen. Gjorde någon smoothie glass typ.. Hade i en halv dl lätt youghurt och sedan en halv dl turkisk yoghurt. Mixade ihop det med lite hasselnötter, mandlar och fyra hallon. Nu står det i ett glas i frysen med lite linfrön på. Gotttiiis:)
Ska börja skriva min historia uppgift nu och sedan han filmmys med mammi. Sover hos Chrille imorgon också :)
Pusshejdå!

it's the most wonderful time of the year


Thrifth shop

Tjaa! Gick hem tidigare från skolan idag och sov i ett antal timmar. Jag vet inte varför jag är så trött, mamma anser att det är för att jag inte äter, det anser inte jag. Sitter nu med kanellatte, tända ljus och pratar med älsklingen. 
Imorgon är kanelbullens dag! Kommer ihåg förra året. Jag hade lovat mig själv att äta en, men när jag såg de  storts jättebullen så växte ångetsen och svämmade till sist över, jag misslyckades. Det slutade med ångest attack, gråt, rivsår, blod under naglarna och ett väldigt förminskat vanligt mellis. 
Ångesten inför detta år är ungefärligt lika stor. För några veckor sedan så skulle jag inte ens funderat över att stoppa i mig en bulle eller fler, men de senaste veckorna har jag fallit tillbaka och nu är jag orolig för morgondagens utkomst. 
Ska i alla fall äta bullen på något fik i vällingby med Chrille och sen ska vi hem till honom och ha plugg och mys. 
Hej då, ska fortsätta mitt pluggande nu!

-

 
 
 
 
Broken, hopeless, headed no where
only motivation for what the dealer's supplyin'
That rush, that drug, that dope
Those pills, that crumb, that roach
Thinkin' I would never do that
Not that drug
Growin' up nobody ever does
Until your stuck lookin' in the mirror
like I can't believe what I've become
Swore I was gonna be someone
And growin' up everyone always does
We sell our dreams and our potential to escape through that buzz
Just keep me up, keep me up
Hollywood here we come

autopilot.

Jag är snart där igen. 

Greyhound

Är i skolan och ska skriva om Italiens politik, wohoo!!!! Ska plugga efter skolan och åka till älsklingen sen och sova där, bestaa.
Ska kanske plugga eller någoot nu, pusstjena!
 

RSS 2.0