I told another lie today. And I got through this day, no one saw through my game.s

Även fast det inte syns så finns anorexin i mig fortfarande. min diagnos står kvar. Jag är kvar. 
Jag vill inte ha någon medkänsla eller något liknanade, jag vill bara få skriva av mig lite och bli lämnad ifred ett tag. Känner att anorexin börjar ta tag starkare för var dag. Visst så äter jag som ett fetto men ångsten börjar komma åter vilket stör mig. Den är det värsta. Synen i spegeln, beslutsångesten, prestationsångesten, förväntan, förmodan, kraven, förutsättningarna, ångesten,ångestenochåterångesten. 
Antagandena är nog de värsta. Då får jag veta vad folk egentligen tror, har hon blivit normal, har hon blivit som alla andra, är hon för stor, ska hon verklign ta en till bit, nej men är hon inte lite för smal. 
FEL, allt är bara FEL FET.
Ibland känner jag faktiskt bara för att ge upp. Lägga mig ner och medge mig själv besegrad. har vägning om några veckor, vet att jag kommer ha gått upp 30000 kilo minst. Ångesten är för stor och jag tror inte jag orkar hålla ut, får nog bli smygbantning innan vägning som vanligt, standard. 
Fy tusan vad mitt liv skulle kunna sett annorlunda ut. Och varför vale jag just den här vägen? Akut sjuk två gnger under loppet utav 3 år. Sös. Scä. Bup. Depression. Självmordsförsök. Rakblad. Tvångsvårdad. Ångest,ångest,ångest. Fetfetfetefeteftefetetftefetetfetyfyedhwbjsaxml,s.
Allt för mig peace out.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

åh, jag började nästan gråta när jag läste detta. Hoppas att det blir bättre & du verkar stark om du bara tror på det. Lycka till.

Svar: Vad gullig du är! tack så mycket!
Michaela Leonardi

2012-07-13 @ 14:47:00
URL: http://happinessfoton.blogg.se
Postat av: E

PuSs älskling snart hemma hos dig igen <3<3 fu är jättefin<3

Svar: Baaabe jag saknr dig jätte ycket du är bäst pusspuss <333
Michaela Leonardi

2012-07-18 @ 05:29:13
URL: http://eemzons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0