Lullaby

Tjoootjeenabloggis! Idag har jag spenderat fyra timmar snackandes tyska i ett kök i ekerö. Sommarskola ffs! Är lite lagom härdad och trött efter det, men jag drog ändå till kista och inhandlade en jättesöt tröja från bikbok och ett linne från gina. Visar imorgon när jag orkar göra något åt mitt fula fejs. Saknar lite folk just nu så är lite nere i humöret och väääääääldigt rastlös. Funderar på att ta en promenix eller någe sådant. Måste tänka lite och sådärjaa.
Nog om det, nästkommande dag ska spenderas i solstolen inoljad på min baksida med tyska böckerna i handen och musik i öronen. Kvällen vet jag ej vad som ska hända, men det lär vi ju se då. Har sjuuuukligt ont i  min rygg och nacke, troligtsvis för att jag suttit och legt i soffan för mycket, fatgirlprobleeeem!
Kanske ska baka imorgon på tal om fatgirl haha! Det vorde ju för jävla gött. 
Nej en ska nog ta och fixa lite musik till min kära lur nu så att jag kan underhålla mig foreväääh alone 2morroow. Pappa och mamma ska ju jobba såär helt ensam hemma som vanligt dåra. Saknar faktiskt min mamma nu när hon jobbar så sjukt mycket:( 
ajaa, pussochtjenamittbena
hahahahahaha fann denna i arkivet, från valborg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0