Gott nytt år!


2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja! 
 
 
Hur har ditt 2012 varit? Blandat, men på det hela ett jävligt bra år. Jag har gjort saker jag tycker om, blivit kär, fått min drömprins, haft bästa sommaren i mitt liv, börjat gymnasiet osv. Men sen så har jag ju blivit sjuk igen och fått hoppa av gymnasiet och dessa saker är ju det som drar ner det lite.

 
 

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Ja, det ska jag se till att det blir! Jag ska bara njuta av allt underbart som mitt liv faktiskt har att erbjuda. 

Blev du kär i år? Helt sjukt! 

 

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? Många, men den mest viktiga som alltid kommer vara det är 5/8. Dagen då min älskling och jag blev tillammans.

 

Vad är din största framgång 2012? Att jag lärt mig att faktiskt tycka om mig själv och tycka att jag är helt ok som jag är. 

Bästa köpet? Åhh har gjort så många bra så jag kan inte välja hehe...

 

 Vad spenderade du mest pengar på? Kläder.. och tuggummi haha!

 

 Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, speciellt en viss person som fick mig att bli världens lyckligaste och det var min alldeles egna Christoffr Ahlgren. Mina fina vänner har också gett mig enorm lycka! 

 

 

 Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Låtar med lana del Rey, Macklemore och Ryan Lewis. Little lionman, gangam style (tyvärr haha), Massor av låtar med maskinen, call me maybe, osv. 

 

 Vem har du umgåts med mest? Christoffer :)

 

 Bästa minnet från 2012? Kan inte välja, men alla sena sommar kvällar, fester, balen, skolavslutningen, myskvällar och dagar hos min pojkvän... Listan är lång kan jag säga!

 

 Hur många kysste du? 2 

 Har du haft ett förhållande under 2012? Ja, med världens bästa!

 

 Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013? Mer frihet, mer glädje, mer kärlek, mer mat, mer bad, mer sol, mer tid med nära och kära, mer av allt jag blir glad av!

 

Vad önskar du att du gjort mer? Lyssnat på min kropp. 

 

 Vad önskar du att du gjort mindre? Vart ledsen, "bantat", mått dåligt, hatat mig själv.

 

 Favoritprogram på tv? Massa, tyvärr hehe.

 

 Största musikaliska upptäckten? Lana del Rey!

 

 Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Minns inte vad jag fick och ens önskade mig haha, men pengar låter vettigt.

 

 Vad gjorde du på din födelsedag? Var i skolan, åt pankakslunch med Emma, drack cider och åt gph sallad, hade klänning och favvo strumporna.

 

 

 Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ingen jävla anorexi och att jag nte behövde hoppa av gymnasiet och skiljas från min underbara klass.... 

 Vad fick dig att må bra? Min pojkvän och mina vänner. 

 

 Vem saknade du? Donna...

 

 De bästa nya människorna du träffade? Alla i klassen och lite andra människor!

 

 Det bästa du har åstadkommit i år? Att jag accepterade mig själv och lyckades för första gången njuta av att bara leva. 

 Vad vill du säga till dig själv inför 2013:Ta tag i ditt liv för fan! Ryck upp dig och släpp demonerna inom dig, du är bättre än så. Skaffa dig en riktig utbildning och lev hälsosamt. Träna mycket och ät rätt, för att må bra och bli tränad, inte benig och döende. Det är pasè med att svälta dig nu, det är dags för något nytt, något bättre. 

Och för i helvete, njut, allt ordnar sig i alla fall! 


Oh well-

 
 
 
 
 
 

 

We're gonna skate to one song, and one song only.

Tja! Var i stallet imorse tävlade i VM hoppningen. Jag och Frida (hästen jag tävlade) var Timon (jag) och Pumba (hon). Hade aldrig hoppat henne före, men har ridit henne på dresyren mycket. Jg hann inte stanna till prisutdelningen eftersom jag var nummer 9 av över 30 stycken och jag var tvungen att handla en grej till kvällen och sedan hämta efterrätten hos mormor. Men Hannah ringde mig och berättade att jag kommit fyra och fått medalj som jag ska få av henne ikväll!!:D 
Kunde faktiskt inte varit nöjdare, eller jo det är klart, men jag håller på att lära mig att jag inte alltid måste vara perfekt, så jag kan faktiskt säga att jag är glad över resultatet. Det var ju som sagt över 30 stycken som jag tävlade emot.
Har duschat nu och smörjt in mig. Sitter nu i mys morgonrocken och ska väl snart börja fixa mig. 
Hoppas ni alla får ett riktigt gott nytt år, puss!
 

Meow


yyeeee


Hakuuna Matata

Tjaa! kom hem nyss från att ha varit i vällingby med bestis och shoppat och sedan lagat mat med mormor till morgondagen. Ska fixa lite mutor till domarna imorgon och sedan så ska jag ta bort  min mascara och lägga mig i soffan framför Harry Potter! 
Köpte en mascara, borttagning och trosor i vällingby bara så inget sådär jätte intressant.
Pusshej!
 

Tolfte månaden 2012

December var månaden jag längtat efter hela året, julen var här. Den här månaden vart inte som jag tänk mig, men ändå så vart den bra i slut ändan. Nu i skrivande stund (den 28 klockan 16.27) så et jag ju inget om de nästföljande dagarna men tills nu kan jag i alla fall svara för. 
December inleddes med att min älskling kom till mig på morgonen och så såg vi på julkalendern tillsammans och sedan sgan om ringen. På dagen sen så var vi på stan och julshoppade. Jag fick en otrooooligt mysig och fin kofta från min älskling som jag användt varje dag sedan dess, hehe nej jag är inte äcklig. You would understand if you knew.....
Dagen efter så var det globen med mamma och Elin och det var precis lika bra som alltid förutom att jag psykiskt sätt var ett vrak och ville helst lägga mig under filten i soffan och försvinna från jordens yta. 
Veckorna flöt på med julbak och förberedleser. Mys med älslingen och familjen. Vi var på julbord på fjäderholmarna och hade det mysigt och trevligt. 
Jag har också varit mycket på bio och umgåtts med vänner. Jag har börjat rida min älskade Frida igen nu när hennes ben verkar vara återställdt. 
Den 23 hade jag en hel mysdag och kväll med mamma, pappa och älsklingen. Inledde julafton i älsklingens armar och myste så mycket så jag trodde att mitt hjärt skule svämma över med kärlek för min pojke. 
Jalaftons morgon tillbringades i stallet som vanligt med en julkadrillj och häst mys och prat med vännerna, finns inget bättre sätt att inleda julafton. Sedan så var jag hos mormor och morfar som vi är vartannat år ( vartannat år är vi hos oss också) med mammaa och pappa och farfar. Vi gjorde allt som julen inebär och jag trivdes och hade kul till största delen. 
Dagen efter jul så osv jag mest hela dagen och sedan på kvällen så kom Christoffer till mig och så såg vi på Victorias Secret Fashion Show. Sedan så rörde vi oss mot hans hem och sov där. Dagen efter så var det shopping på schemat, och jäklar vad vi (jag) gjorde det.
Igår var jag ju och solade och sedan myste jag med min älskade hela kvällen, bättre kan det inte bli.
Mitt mående denna månad har varit extremt instabilt, deppig, glad, lycklig (nästan euforisk), ledsen, trött, utmattad osv. 
Nyår kommer att tillbringas med älsklingen och min vän Hannah på fest och skoj!
 
Detta var mitt 2012, ett år av mycket känslor, glädje, lycka, kärlek, sorg, deppighet, och allmän förvirring. Men jag kan ändå säga med gott samvete att detta år  har trots allt varit en av de bästa för mig! För all lycka , glädje och kärlek jag kännt och fått erfara har ändå vägt upp allt det dåliga och gjort det värt att ta sig igenom.
Jag kommer se tillbaka på detta år med glädje!

Det finaste i mitt hjärta


End of all time, we hit the road

 

None of this is going anywhere –
Pretty soon we’ll all be old,
And no one left alive will really care
About our glory days, when we sold our souls.

But if you’re all about the destination, then take a fucking flight.
We’re going nowhere slowly, but we’re seeing all the sights.
And we’re definitely going to hell,
But we’ll have all the best stories to tell.


-


Elfte månaden 2012

November var månaden då mitt misslyckande vart ett faktum. Månaden började med att jag jobbade i stallet under tävlingarna och var sedan med Christoffer hos hans mormor och hälsade på. Var ute och åt med älsklingens familj och bowlade och hade super mysigt trots att jag sög på bowlingen. Hade hur mycket plugg som helst och ville helst begrava mig under en sten och dö, men det gjorde jag inte. 
Hade konstanant ångest, plågade min kropp dagligen med att stiga upp ur sängen, gick in i väggen och var ganska borta. Kände att det var dags för en förändring men orkade inte ta mig tiden att göra en, kände mig extremt misslckad då jag tillslut blev sjukskriven från skolan, men hade hoppet kvar att få återvända inom en snar framtid.
Var på stockholmsmässan med Chrille och mamma.
Var i stan och kollade på julklappar och myste med Elin, Emma, Denise och Mathilda. Efteråt åkte jag och Elin hem till henne och sen åkte jag tillbaka till stan och gick på bio med Chrille, Lucas och Lise. 
Längtade efter jul. Bakade pepparkakor och pyntade pepparkakshus.
Hotades med inläggning, men de gav snart upp eftersom jag vägrade och de hade ju inte funkat förra gången tydligen så varför igen?

Shine bright like a diamond


♥♥

Where you used to be, there is a hole in the world, which I find myself constantly walking around in the daytime, and falling in at night.  I miss you like hell.  ~Edna St. Vincent Millay

Pictures with quotes


Kärlek


Gör mig lycklig

Hej! Hade en super mysig kväll igår med älsklingen med mycket skratt och kärlek. Min fina fina!
Har just gjort en såndär fylla i grej om 2012 som kommer upp på nyårsafton 20.00 om allt är i sin ordning haha. 
Sov tills halv ett och myste sen lite med pojken min tills jag skulle börja röra mig hemmåt. Gjorde ett stopp förbi affären och sedan så drog vi hem. 
Sitter nu i morgonrcok, tofflor och en stickad tröja och myser med mig själv. Ska rida om några timmar, ska hoppa. Super roligt eftersom jag red i den här oppgruppen i sju år innan jag slutade förra året. Lite sådär bra också inför VM på måndag att träna upp sig lite. 
På lördag så ska jag kolla om jag kan rida på förmiddagen, sen ska jag sola, träffa Rodjin och sova hos älsklingen. 
Söndag ska jag sola och förbereda inför nyår!
Puss på er alla!
 

Tionde månaden 2012

Oktober var en blandad månad som slutade bra. I början så började jag minska i vikt igen men höll ändå igång mitt liv. Tävlade, var med familjen och älsklingen på O'learys för att fira våra två månader tillsammans, var på bio, var i skolan, åtkanelbulle på kanelbullensdag, längtade efter julen, träffade Denise för första gången på länge, började missa mycket skola på grund av fysisk och psykisk utmattning, åkte till Åland och mådde bra, var på teater med mormor och bakade i stallet.
Månadens höjdpunkt måste jag säga var Åland.

Troubles speaks

Tjaaa! Är hemma hos älsklingen nu. Han är dosck i duschen för tillfället så tänkte bara säga hej. Ska hitta någon film vi kan se men har inga ider, så borde nog börja kolla.
Tjaaaråå

Let her go

Tja! Vaknade typ 11 imorse och gick upp och latade mig lite framför tv:en. Packade sedan mina grejer och åkte och solade. Blev sjuuuukt fräknig som alltid, men det var hur skönt som helst. Duschade sedan när jag kom hem och smörjde in mig. Sitter nu i min mysiga morgonrock och har skrivit en jäkla massa inläg som kommer poppa upp i senare dagar. Ska slå in paket snart och sedan börja dra mig in mot vällingby för att möta upp Hannah. Efter det så ska jag åka till min älskling och ha myskväll!
Puss bloggen!
 
 

Nionde månaden 2012

September var månaden som det började gå dåligt för mig med anorexin igen. Dock så fannas det ju självklart roliga saker i denna månad. Insparken, fest med Emma och Elin och USEK kickoff som avslutades med vänner i gläntan. Dock så hade jag min jävla urinvägsinfektion som plågade mig hela månaden. Maten började dras ner på av olika anledningar tyvärr och jag började må sämre. Köttade gymmet på idrottslektionerna eftersom jag inte fick vra i kylan på grund av infektionen. 
Var ute med Emma och Elin en kväll också och hade kul!
Trivdes fortfarande i skolan och var övertygad om att jag gjort rätt val, vilket jag aldrig tvivlade på senare heller och jag trivdes bara mer och mer!


Åttonde månaden 2012

Augusti var en månad då mycket förändringar skedde i mitt liv. Jag och Christoffer vart tillsammans efter en förjävlig kväll och dag på grönalund då vi faktiskt int gjorde mycket mer än att bråka. 
Var och shoppade med mormor, åt ett helt paket bullar nästan själv en kväll, var ute med vännerna och tränade. 
Skolan började och jag var nervös så att jag inte visste var jag skulle ta vägen. men min klass visade sig bestå av några av de finaste människorna jag någonsin träffat så det la sig snabbt. Vi var på klassresa efter en vecka tillsammans och mitt första intryck av klassen konstaterades. Alla var sjuuukt sköna och trevliga och jag trivdes sjukt bra! Dock var jag frånvarande rätt så mycket då jag fick urrinvägsinfektion som höll i sig i 1 och 1/2 månad. 

Shopping

Var ute på mellandagsrean idag med älsklingen. Fick med mig presenter, ett skärp, ett par trosor, en korsett bh, en väska, en stickad tröja och en skjorta + drygt 1000 kronor fattigare.
Imorgon ska jag sola, träffa Hannah och ha myskväll hos Chrille.
Lägger upp bilder på allt jag köpt och mina julklappar senare, puss!


Mah gaad


Juldagen

Heej! Hänger i soffan nu med nymålade naglar (fick ett jättefint av Hannah igår) och ser på the ring. Väntar på att victoria's secret ska börja, så sjuuuukt taggad haha! Ska till stan och shoppa med älsklingen imorgon och sen blir det nog myskväll med mami som ska jobba mycket i mellandagarna. På torsdag så ska jag sola solarium och lite annat löst bestämmt sådär.
Hoppas ni alla hade en godjul! Puss


Sjunde månaden 2012

Juli var en varm och mysig månad. Var hos chrille flera dagar i sträck och vi rörde oss sällan utanför huset under de dagarna. Mycket kladdkaka och pasta med ketchup gick ner kan jag säga, men satans vad gott det var. 
Började även månaden med att se Italien förlora em finalen i fotboll med farsan efter att vi köpt upp hela coops godis, kakor och chips ransonering. Var hela tien med Chrille, Isak och Marcus och hade kul. 
Red min ridlärares ponny tillsammans med Jessica åt henne när hon skulle resa bort och var i gränna med Amalia och hennes mamma. Emma kom hem och vi var ute och sprang och pratade av oss.

Shit happens, I mean I did


Mindre seriös, enjoy!


Julafton !Your bones

 
In the spring we made a boat
Out of feathers, out of bones.
We set fire to our homes,
Walking barefoot in the snow.
Distant rhythm of the drum
As we drifted towards the storm.
Baby lion lost his teeth,
Now they're swimming in the sea.

Troubled spirits on my chest
Where they laid to rest.
The birds all left my tall friend,
As your body hit the sand.
Million stars up in the sky
Formed a tigers eye
That looked down on my face,
Out of time and out of place.

So hold on, 
Hold on to what we are,
Hold on to your heart.

Awaken by the sound of a screaming owl.
Chasing leafs in the wind,
Going where we've never been.
Said goodbye to you my friend,
As the fire spread.
All that's left are your bones
That will soon sink like stones.

So hold on, 
Hold on to what we are,
Hold on to your heart.
 
 

Bra start på dagen

Satans vad glad jag är! Längesedan jag kundde säga så. Hade en super mysig och bra kväll med älsklingen och mamma och pappa igår. Fick världens mysigaste present från älsklingens föräldrar, så sjukt söta! Blev väckt tio i åtta imorse för att ta mig hem och hoppa in i ridkläderna och dra till stallet och rida på Fridisen. Fick jätte fina presenter från min super söta vän Hannah 
Kadrilljen var sjukt rolig, red lägst fram me Party pillan och var lite förvirrade haha! Gosade med hjärtis ponnyn och skrattade åt hennes lyckorus över pepparkakorna jag och hannah gav henne. Har precis duschat nu och ska börja fixa mig. Ska vara hos mormor om en och en halv timma så det betyder att stressen börjar här hemma om en timme, även fast det tar fem minuter dit men haha ajaa.
Hoppas ni alla har en otroligt bra jul och njuter av den ordentligt!
Puss mina fina bloggläsare!
 

----

Well you only need the light when it's burning low 
Only miss the sun when it starts to snow 
Only know you love her when you let her go 
Only know you've been high when you're feeling low 
Only hate the road when you're missing home 
Only know you love her when you let her go 
And you let her go

Sjätte månaden 2012

Juni var en fullspäckad månad. Jag var på grönan med fina vänner och såg på timbuktu, gick mina sista veckor i Vinstagård, hade bal, var på Karros studentmottagning, hängde på kaanan sena kvällar med de som gjorde mig glad, vart av med mitt matschema, åt hela tiden allt jag såg, var glad, mådde bra, var på bröllop, körde en roadtripp till borlänge, fick en ny Iphone för att min gamla hade krossats, firade midsommar, sov hos Chrille, saknade Chrille och sa hejdå till bästa vän som skulle lämna mig för USA i en månad. 

Godjul!


Tatueringar

Asso så sjukt snyggt måste jag bara säga. Vill själv ha runt sådär sju stycken, hehe. Men aa ska skaffa så fort jag blir arton för mamma och pappa vill inte att jag ska ha det så lär inte göra innan jag får välja själv. 
LUnder är några coola från weheartit!


Imagine dragons

 
When the days are cold
And the cards all fold
And the saints we see
Are all made of gold

When your dreams all fail
And the ones we hail
Are the worst of all
And the blood’s run stale

I want to hide the truth
I want to shelter you
But with the beast inside
There’s nowhere we can hide

No matter what we breed
We still are made of greed
This is my kingdom come
This is my kingdom come

When you feel my heat
Look into my eyes
It’s where my demons hide
It’s where my demons hide
Don’t get too close
It’s dark inside
It’s where my demons hide
It’s where my demons hide

When the curtain's call
Is the last of all
When the lights fade out
All the sinners crawl

So they dug your grave
And the masquerade
Will come calling out
At the mess you made

Don’t want to let you down
But I am hell bound
Though this is all for you
Don’t want to hide the truth

No matter what we breed
We still are made of greed
This is my kingdom come
This is my kingdom come

When you feel my heat
Look into my eyes
It’s where my demons hide
It’s where my demons hide
Don’t get too close
It’s dark inside
It’s where my demons hide
It’s where my demons hide

They say it's what you make
I say it's up to fate
It's woven in my soul
I need to let you go

Your eyes, they shine so bright
I want to save that light
I can't escape this now
Unless you show me how

When you feel my heat
Look into my eyes
It’s where my demons hide
It’s where my demons hide
Don’t get too close
It’s dark inside
It’s where my demons hide
It’s where my demons hide

wild horses


Femte månaden 2012

Maj var en sjukt bra månad. Dock så var jag lite velig mellan att satsa eller bara förtränga mina känslor. Nu med facit i hand kan jag säga att jag gjorde helt rätt beslut för det fick mig att bli tillsammans med världens finaste och bästa pojke. 
Vi hade projekt i skolan och jag hängde med killarna dag ut och dag in och trivdes enormt bra. Vi låg mest i idrottsalen och bara var vilket var sjukt mysigt. Jag och Emma hade även lite damp vissa raster och klättrade och hängde och svängde runt i idrottssalen. Det var även stört varmt och skönt ute så där var vi också. 
Satt hela tiden i skype också och pratade med killarna, mest med Chrille för det var hela anledningen till detta. 
Var på fest eller nåt sånt hos Linus med Ebba, Clara och Elin också och sen hos Gabbe med Ebba och Clara. 
Var även på cafe 60 för första gången. 
Sov hos Christoffer för första gången som var sjukt bäst. Var också på maskinen på grönan och vart helt besatt av dem. På tal om besatt måste jag nog berätta att jag lärde mig alla lila bloggen klipp utantill också.
Var också på grönan med Chrille, Ebba, Lucas och Arvid en dag. Sen blev vi svettiga som frisar under Mange makers med fjortisar överallt.
Var med Elin en dag i rålis och drack cider och åt jordgubbar och kladdkaka. Försökte ta ett dopp också men det var jag inte redo för haha.
Käkade cupcakes som jag fick från folk i skolan dagligen hehe the born of the real me :$
Fick även hem min balklänning från skräddaren!


Svar

Bilderna från skolan, är det vinstagård?! Vaa har du gått där, men ser väldigt bekant ut...! Hehe lite random bara, alla skolor ser väll typ likadana ut x)

Sv: helt rätt det är vinstagård jag tillbringat hela min högstadie tid i:)


City of dreams

 
 
 
 
 
 
 
 
Black'n white inspo


Mål!

Jag ska få tillbaka min kropp innan sommaren och jag ska göra den ännu bättre!
Jag vet mycket väl att jag behöver gå upp över tio kilo för att jag ska ens få börja träna egentligen så jag ska göra det, för jag ill ha min drömkropp och jag vill få kämpa för den. 
As taggad haha!

Vet exakt var värken bor

Hej hopp! Idag vaknade jag hos älsklingen min. När jag mellanlandat hemma och så så åkte jag sedan till bästis och var där några timmar. Vi fotade lite och var otroligt fula. Fixade lite på bloggen som ni kan se, är inte helt klar men aa. 
Klockan 15.00 så hämtade mamma mig så drog vi till fullproppade coop och handlade. Kom hem och la mig i soffan och kollade på världscupshoppningen. Pratade med min älskling i 1 timme och 20 minuter i telefon också.
Ska skriva några inlägg här som kommer poppa upp i dagarna och duscha. SEdan så ska granen upp och kläs om vi orkar och alla tomtar och troll ska utplaceras. 
Imorgon så ska jag ah mysmorgon med failjen och julkalendern. Sedan vid 1-2 så ska jag möta älsklingen så ska vi byta schabrak på Friday, lämna tillbaka Hannahs sporrar och sedan åka till vällingby. Han ska handla julklappar och sen ska vi in till stan och se på bio. Efter det ska vi nog hem med mamma och pappa och drika lite drinkar och spela spel. Sedan så åker jag och Chrille till honom och sover där.
Så jag ska göra lite inlägg som kommer upp imorgon också eftersom jag inte kommer ha så mycket tid åt bloggandet då. 
Pusshej!
 

Fjärde månaden

April var en månad som jag tyckte om. Jag började faktiskt bli till freds med min kropp emmelanåt och började med att träna mycket så jag fick en kick ass kropp rättare sagt. Fan vad jag saknar den:(
Hur som haver så denna månad var jag glad för det mesta, började tycka att skolan var ett jävligt najs ställe, mestadels för att jag då fick träffa Chrille. Haha lät fett creepy det där. 
Jag började även äta lunch i sklan och jag och emma drog till Ruccola en lunch och jag åt min första pizza (eller 1/3 av en) på tre år. Var på fest hos Elin och hade skit kul! Solade för våren började visa sig, lämnade in min balklänning för att den skulle bli insydd, fick frågan från skräddaren om jag fick mat hemma. Blev preliminärt intagen på alla mina gymnasieval. 
Hoppade runt på olika hästar eftersom Frida behövde vila benet, men landade tillsist på Molly mus!
 
Firade valborg med  Elin och killarna i klassen!

Niggas in paris

Tjaa! Har precis tränat i cirka en timme, hur skönt som helst kan jag säga. Mår som bästa när jag har tränat. Ska snart dra mig mot stallet, tänkte vara där i tid idag och fixa hesten länge :)
Eftermin ridning så ska jag åka till älsklingen och sova där. Ska kolla om jag kan rida igen imorgon också! 
Morgondagen är fullspäckad med skoj så det ska bli kul. Ska träffa Emma, Rodjin och alla tomtar och granen ska upp och sen så ska jag ju kanske rida på förmiddagen också + att jag kommer vakna upp hos min älskling vilket det inte finns något bättre än.
puss hej!
 

*


I will love you 'til the end of time
I would wait a million years
Promise you'll remember that you're mine
Baby can you see through the tears
Love you more
Than those bitches before
Say you'll remember, oh baby, say you'll remember
I will love you 'til the end of time

Tredje månaden 2012

Mars var en händelserik månad och en som jag faktiskt började ta tag i mitt liv under. Jag var och red med Emma och skrattade åt stjärnor och satteliter tills magen krampade, red på Frida i vällingby, insåg att jag faktiskt ville ha ett friskt liv, dansade röven av mig för ett skolprojekt, hade nationella, färgade ombrè, började tycka om  någon mer än vad jag ville.
Lyssnade mycket på Lana del Rey och Macklemore och Ryan lewis. Var faktiskt ganska glad denna månad!

Andra månaden 2012

Februari var månaden då jag började må bättre depressionen som plågat mig i månader började släppa och jag blickade framåt mot ljusare tider. Jag sa hejdå till någon som tagit för stor del av mitt liv och lovade mig själv att jag aldrig skulle bli kär igen om det inte var den rätta. Jag åkte skidor med Emma och Elin och hade kul. Var även i Romme med klassen som alltid är lika roligt. 
Red gjorde jag på stallets ny tillskott Eztelle och vi funkade bra ihop. Var även ute med Emma och red på Leffe och Cassanova, haha våra cp hästar som vi tycker om ändå. 
Var mycket med mormor och fotade även mig själv ganska mycket. Bokade en London resa i Mars och var as taggad på det. Min första resa sedan jag blivit sjuk 2009.
Gjorde även nationella på scä och myste runt på söder med mamma.
Jag blev 16 år också vilket firades med att min balklänning kom, pannkakslunch, klänning i skolan, cider och marilyn boken jag längtat ihjäl mig efter äntligen landade i brevlådan.
Ändå en bra månad på det hela!
 

Väntar på älsklingen💖


This will be the year.


Jag har lovat mig att aldrig mer göra nyårslöften, inte för att jag inte håller dem, utan för att jag gör just det. 
2008/2009 lovade jag mig själv att gå ner i vikt.
2009/2010 lovade jag mig själv att gå upp i vikt.
2010/2011 lovade jag mig själv att bli smalare.
2011/2012 gjorde jag inget för jag var för trött för det.
 
Men i år så har jag bestämt mig för att lova mig själv detta, aldrig mer sjuk.
Och jag vet att om jag bestämmer mig för något så händer det, så nu jävlar! 2013 och alla andra år, inte bara ett år av att hämta andan mellan återfallen, utan resten av mitt liv ska jag aldrig låta den sjuka rösten i mitt huvud ta över. Jag ska njuta av livet och sluta skada alla runt omkring mig och mig själv. De är värd bättre och nu ska jag göra min del av det här, det är det minsta jag kan göra.
 
Mitt andra löfte är ett som jag kommer ha väldigt svårt för inom en snar framtid men det är att aldrig mer självskada mig själv.

Inga mer rakblad och överdoser i tysta mörka rum. Aldrig mer. Detta brukar jag ta till då jag inte kan skada min kropp med hjälp av att svälta den längre, och nu har jag bestämt mig för att det har gått alldeles för långt. Jag har förlorat hela mitt liv denna gången. Vänner, skolan, min familj och min pojkvän, alla de har blivit skadade av detta och lidande. Så nu är det över, jag ska ha ett riktigt liv som jag vill ha det.
 
 

Första månaden 2012

Januari var en månad då jag var pretty much apatisk, förutom då jag var i skolan och satte på mig fasaden. Jag var trött på livet och ville bort från allt som hade med det att göra. Dagarna tillbringades mestadels i soffan där jag även sov eftersom jag inte fick sova själv för mina läkare på grund av att jag var så djupt deprimerad. 
Men små ljusglimtar fanns det också!
Jag red mycket på fina Mary och hade slutat efter 7 år på hoppning och körde alla korten på dressyren. Jag var även med Emma och Gustaf i kungsberget och åkte skidor vilket var roligt! 
Jag bestämde mig även för att börja på kunsholmens gymnaium!


ingen är väl fördomsfri men jag hör dem gråta hör dem spy


19 december 2012

Tjaa! Var ju på stan med mormor igår och shoppade. Super mysigt! Fick en tröja från gant och två från ralph lauren, men får de inte förens på julafton så kan inte visa dem förens då. Vi köpte även en sjuukt snygg klänning från VILA, och den fick jag med mig hem, så ska försöka knäppa några kort på den!
Sedan så tog vi en sväng förbi systemet och handlade till julafton och till idag då jag och min älskling ska ha mys kväll.
Åkte hem till älskling sen och myste där hela kvällen och natten. Kom hem för cirka en timme sen och sitter i soffan och degar. Ska göra mycket idag så borde väl sätta igång, men blää vad seg jag är:(
Pusshej!


Du är mitt ljus över dagen du är mitt lugn varje natt


On the roll'

Tjaa! På väg in till stan med mormor nu för att shoppa. Naajs! Har målat mina naglar på förmiddagen och legat i soffan med mammsen. Ikväll såska jag vara hos min älskling och mysa, skönt.
Min psykolog ringde även och nu så ska jag till scä på torsdag, not so fun.
Puss hej!


"Du var ju redan som barn, ja rätt originell, ja det var vad man sa. Kort sagt, inte så bra - för vara som andra de måste man va'. Redan då i unga dar, blev din musik som ett rop på ett svar."

Lite utklipp från de bästa sommaren och ttiden i mitt liv. 

Nelly/New Year

Är det bara jag som är super taggad på nyår? Har nu suttit i två timmar och gjort lite slarviga kollage med kläder/smycken/skor från Nelly.com som jag är alla grymt sugen på att bära till nyår. 

so fake-360

 

Wanties

 

Hear you me

Hej! Igår var det julshow i stallet. Mådde verkligen piss för det hade skett vissa saker på förmiddagen som gör mig så arg på mig själv, så jag hade legat och gråtit i mammas famn hela förmiddagen på grund av att ångesten kom till att svämma över. När jag kom dit fick jag veta att de ville att jag skulle vara live speaker, men jag kände inte att jag var i form för att vara glad och rolig så jag tog jobbet som hästskötare istället. Var i alla fall kul att träffa alla underbara människor så jag är glad att jag tillslut beslutade mig för att åka.
När jag kom he så hoppade jag direkt in i duschen för att värma upp min förfrysna kropp. Direkt när det var avklarat så färdades jag till min fina pojkvän. Vi hade en myskväll med massa plugg och mys. Älskar honom så otroligt mycket, han är det bästa och finaste jag vet. 
Idag så vaknade jag hos älskling när han skulle till skolan, men jag sov var tills klockan elva då pappa hämtade mig. Jag har väl inte gjort något speciellt idag förutom att jag varit och handlat nyss. 
Puss!

Bed of roses

Fanny Om:
Jag håller med henne, kom också in här på samma sätt, läser din blogg regelbundet och tycker att det är den bästa bloggen jag läser (läset kenzas m.m) för du är så ärlig och du skriver om något så allvarligt och inte bara skitsnack liksom. Jag hoppas verkligen att du kommer upp ur detta, håller på dig och tror på dig! Verkligen! Stor kram
 
Svar: Tack! Jag blir verkligen jätte glad av att läsa sånt här, tack så himla mycket!
Kramar!'
 
 
åååååh fan va fult att kommentera så, pinsamt
 
Svar: haha ja man börjar ju undra lite ;)

Igår & Idag

Igår så var jag hemma hela dagen och slog in lite julklappar och hade ansiktsmasken som jag fick från bestis i julklapp. På kvällen så åkte jag och såg bio i Kista med min pojkvän och mina fina vänner Astrid och Rodjin. Vi såg the Hobbit och den var sjukt bra. Kändes som typ en timme fast den höll på i tre. i såg den i 3d och den var fett bra!
Idag skulle jag ha åkt till scä men min psykolog/behandlare är sjuk så det blev inget. Är istället hemma och håller er uppdaterade. Har målt mina tånaglar, vart fult, men jaja. Ska rida ikväll så det ska bli kul i alla fall, fast det vorde roligare om man inte frös ihjäl varje jäklarns gång:(
På lörag ska jag och mormor göra knäck och kola. På söndag så är det även julshow i stallet, så då står jobb på schemat, men satans vad kul det är! Hoppas ni alla har biljetter?;)
Ska nog gå ner och läsa lite eller se på tv, eller varför inte båda. Har ändå inget annat att göra.
Pusshej!
 

Have you ever looked into the eyes of someone you loved and realized that they are gone?

I believe in monsters. Monsters are the calories in food. Monsters are the size of my jeans. Monsters are the self hatred in me. Monsters are judgemental teenage girls. 

***

 
I dreamed a dream in time gone by when hope was high, and life worth living.
I dreamed that love would never die.
Then I was young and unafraid, and dreams were made and used and wasted there was no ransom to be paid no song unsung, no wine untasted 
But the tigers come at night, with their voices soft as thunder as they tear your hopes apart as they turn your dream to shame.
He slept a summer by my side he filled my days with endless wonder. 
He took my childhood in his stride but he was gone when autumn came and still I dreamed he'd come to me 
that we would live the years together.
But there are dreams that cannot be and there are storms we cannot weather.
I had a dream my life would be.
So different from this hell I'm living.
So different now from what it seemed.
Now life has killed the dream I dreamed.

5/8 2012


-

Sara

Hej :) Jag hittade till din blogg tack vare lite gemensamma vänner men jag har aldrig träffat dig irl. När jag började läsa och bläddra tillbaka i arkivet så var jag först chokad över att du vågar vara så öppen med vad du går igenom. 
För varje nytt inlägg jag läser så växer bara min respekt för dig och på något sätt beundrar jag dig för att du vågar vara så ärlig. 
Vet inte riktigt vad jag vill komma med det här men jag blir bara så jävla arg när någon som ovanstående kan kommentera något så respektlöst! Jag blir rädd över vad det finns för emaptilösa människor.. 
Jag hoppas i alla fall att du blir frisk och att det mesta som du skriver om löser sig, för det verkar du vara värd :)

 

Svar: Tack så jätte mycket! Jo jag har alltid varit öppen om det, för sanningen är ju, folk pratar. Och då vill jag åtminstonde att det som sägs ska vara sant. 

Tack så jätte mycket, vad gullig du är!:D


Svar på anonym fegis.

hur gör du för att gå ner i vikt? tips tack! :)

Svar: okej jag förstår inte. Vad vill du att jag ska säga? Jag tycker synd om dig, att du i ditt huvud tycker att detta är en fråga man ska ställa till mig är en förnedring och du borde skämmas!
Jag lider av en sjukdom, inte en bantningskur. Men visst, eftersom jag inte har något till övers för dig så.
Detta är vad du ska göra:
Inte äta öven fast du känner magsäcken göra hål på sig själv i protest.
Träna tills du svimmar och känner hjärtat nästa brista.
Och juste, såra alla som någonsin brytt sig om dig.
Allt för mig.


Just because I breath doesn't mean I'm alive.


Jag har gått på grund.

Hej bloggen! Imorse vaknade jag i soffan och såg på julkalendern. ( Spelar in den varje dag för det är no chance in hell att jag ska stiga upp så tidigt.)
jag åkte sedan till vällingby med mamma och handlade julklappar, ett par leggins med flece innuti, ett par over knees och två super gulliga sockor.
Åkte direkt till besti sen och var där i lite mer än en timme. Hon är sjuk och jag måste hem och fixa mig innan min pojkvän kommer hem, för vi ska på julbord. Så det vart lite kort, men super mysigt!
Sitter just nu i soffan och intar min lunch dvs en kopp grönt jasmine te och läser bok, underbart skönt faktiskt. Ska väl snart masa mig uppåt och göra mig klar, borde redan börjat men soffan och boken lockade mer.
Uppdaterar senare, puss!


Morgonljus

Dagens positiva so far är att jag sett på poirot, läst bok, druckit te, fått en godmorgon lapp från mamma som jag vaknade upp till efter dagens sista positiva, jag lyckades få lite sömn.
Jag ska snart pallra mig upp och lägga ifrån mig min bok för att göra mig presentabel nog att åka in till södermalm för ett möte med min psykolog.
Möter upp mamma sedan för lite nödvändig shopping och sedan hem skjutsning innan ridningen.
Ska lägga upp lite saker här på bloggen senare som jag inhandlade igår. Tre halsband och en ring. Julklapparna som jag även införskaffade kan jag ju inte lägga upp, men nu vet ni i alla fall.
Senare i veckan, när jag är redo, så ska jag även erkänna en stor sak här i bloggen, så kila in om ni är intresserade.
Nu ska jag skutta upp för jag är på tok för sen.


After all this has passed, I still will remain. After I've cried my last, there'll be beauty from pain. Though it won't be today, Someday I'll hope again


The fears whispering


I love you without knowing how, or when, or from where. I love you straightforwardly, without complexities or pride; so I love you because I know no other way.

♥Min finaste
 

Sometimes I wish I were a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts.

Ska snart röra på mig. Julklappar ska handlas och uggs ska invigas osvosv. Ska på barnkalas imorgon med mamma, skönt att komma iväg lite från storstaden. Ska kolla in sigtunas julmarknad innan också. 
Dricker mitt gröna julte från NK nu, men ska börja hoppa in i kläderna som jag ångestfullt valt ut. Åh hat fett och äckel usch. Har inte ens gått upp något, bara ner, men änner mig fetare än någonsin idag, vet ej varför. 
Usch på allt med min kropp, håret ramlar av igen också, har väl snart inget kvar. Fy fan för allt detta.
 

Smärta.

 
 
 
 
 
 

 
Smärta som inte går att se. Smärta som inte går att ta på och som inte gr att beskriva. Smärtan jag känne inför något så obetydlit. Jag är så jäla bortskämd med mina problem som jag skapar för mig själv. Mina problem som sätter stopp för min andning, som sätter mörker för mina ögon och en kula i mitt hjärta. Problemet som är mitt är att jag inte har något. Allt är bara ett irrvarr av smärta och ångest. Allt är laddat och redo för avgång i mitt sinne.
Bortskämd var det ja.

"Heaven knows"

 
Heaven knows we need never be ashamed of our tears, for they are rain upon the blinding dust of earth, overlying our hard hearts.  ~Charles Dickens,Great Expectations, 1860

you told me I was like the dead see.

Ångsten äter upp mig inifrån. over n' out.

"Du är inte helt värdelös, du kan fortfarande användas som ett dåligt exempel."


RSS 2.0