FAKE SMILE.


I mitt huvud

För fet. För ful. För stor. För dum. För dålig. För ovärdig. För elak. Alltid i vägen. Alltid fel. Du borde sluta äta. Du borde skära dig mer. Du borde dö.


You swore you'd never leave me.

Hejhej vakna upp nyss och hade mens:( livet leker! Aja idag är första gången sedan innan sommaren som jag sovit till längre än åtta:) idag så ska jag inviga mina springbyxor, plugga, gymässa med Elin, middag hos morfar som fyller år och sen ska jag och Elin sova för att gå upp till Globen imorgon!:D
Aja nu ska jag äta(-.-)så ni får harre gött!


You saved me, when I didn't want to be saved.


Iphone

Tja, har fixat blogg.se app så uppdateringen kommer hålla i sig hoppas jag. Emma kommer snart och då ska vi plugga matte. Imorgon ska bi på gymnasiemässan, wohoo! Ska bli kul, längtar efter att slippa vinstagårds jävla lärare! Uppdaterar senare , harre gött!


My life.


SKIT DAG.

Tja, min dag var en blandning mellan as garv och typ agression problem. hehe. Dagen började med att mina föräldrar bråkade och shit och sen så påminde min pappa mig om att vi skulle till scä idag, woho-.- Ja sen vare elevråd iskolan vilket var allmänt fucked uo! sen så fick vi tillbaka matte proven. Det var ett gprov så man kunde max få G. Gränsen som hon sänkt låg på 30, och jag fick 32 hahaha!
AA sen vare svenska shit och efter det idrott. Idrotten ägde! Haha 9h rockar loss va fan!
Efetr skolan vare scä, sög! bråkade med pappa hela tin hehehe.
Imorgon äre winter jam, awsoooome!
Harre gött ska ut och springa nu!
oopsie!

hahahaha jag är snygg!

trodde vi låg mellan himmel och jord, men till slut blev det bara fucking smulor på bord.

Hej! Sorry för pissig uppdatering, suger I know. men men tänkte köra en ny start och ändra design och grejer( ska fråga Emma om det dåraa). Hehe kan inte göra ngt själv.:')
Livet rullar väl på i sin sega takt. Iband hoppas man bara att det skulle rulla på fortare så att det bara var över.
Bildbrist har man också tjohoo!
Men ska väl försöka fixa det.
Ska äta nu och sen drar jag nog till bästa vän♥
harre gött!

RSS 2.0