-


Tillåt mej att skratta

n om All fall down- Dagens grej jag vill "uppmärsamma":
Tänk dig att du är det du fruktar mest då, överviktig? Du är tjock och du vet inte vart du ska vända dig, men så inser du att det finns hjälp överallt. Om man går in på aftonbladet kan man få den hjälp man behöver för att komma ner i en sund vikt. Jag förstår vad du skriver men det är helt oresonerligt. Du är rädd för att bli fet bara för att det inte är snyggt? Tycker du själv att det är snyggt med bara revben då, om du ska vara ärlig? Jag vet lika väl som du att när du tittar i spegeln ser du hur smal du är. Det förstår jag genom att läsa denna texten, för du förklarar varför du är smal. Du erkänner det och pekar tydligt ut vart du är påväg, mot vad man verkligen kan kalla ett sjukt jävla osunt liv, och ändå har du mage att sitta och säga till folk som försöker hjälpa att dom ska sikta in sig mer på det sunda? Om du förstår det, gör skillnad själv då, du för ett dåligt exempel för det resonemanget.
Vi alla har en liten djävul inom oss som säger nej till mat, att du skriver att du blir glad av att titta på mat kan väl vem som helst bli? Det är inte heller anledning nog att svälta sig. Anorexia ÄR i flesta fall ett rop på hjälp och inte hjälp med vikten då, utan med sig själv. Om du inte trivs i din kropp hur du än gör kan du lika gärna vara smal men inte underviktig. Ingen skulle gilla dig mindre för det och ingen, INGEN gillar dig MER för att du är smal.

Detta var inte meningen som ett påhopp, mer bara en mottanke till det du skrivit, för jag tror inte att du skriver något sådant här för att inte få reaktioner. Tvärtom.

Svar: Ursäkta men till att börja med, Har du någon aning om vad du pratar om ?  Jag har varit överviktig när jag var yngre, så jag vet hur de är också. Kom inte hit och försök få mig att förstå, få mig att sätta mig i en persons sits som jag varit i men sedan tagit mig ur! När jag var liten hade jag inte så mycket vänner, eller asso jag var inte helt ensam men jämfört med nu så hade jag inga, och jag vet hur det känns. Men jag gick ner i vikt utan några jävla bantningsmetoder och slapp på så sätt bristsjukdomar. Jag vet så jäkla mycket om övervikt så att du skulle svimma om du visste. En i min släkt lider av fetma och är praktiskt taget döende så jag tror nog att du inte ska sitta där hemma och låtsas som om du vet ngt för det gör du fan då heller inte. Jag har inte sagt att det är ngt fel med att banta om man MÅSTE, bara att hysterin kring det får folk att göra det som inte borde. Och ja jag tycker det är fint när revben sticker ut, so what vad ska du göra åt saken ?
Och hur i helvete kan du säga att jag ljuger när jag säger att jag inte tkr jag är tjock asso bcdfwis får typ damp hära DU har ingen aning om vad du uttalar dej om , och seriöst, så är det faktiskt allvarliga saker du anklagar mej för. Och du har ingen aning om hur det påverkar mig, hur jag blir psykiskt av sånt här. Och sen så vill jag bara säga att ingen kanske älskar mej mer för att jag är smalare, men JAG gör och JAG har gått ner i vikt alla gånger för MIN skull. Ärligt talat skiter jag i om nån annan vill att jag ska det eller inte. Men den här gpngen var det faktiskt annat som gjorde det också. Du vet inte hur jag har det så snälla ge dej. Jag ser det som ett påhopp även om u inte gör det så snälla lämna min blogg osv. Om du inte vill ge mej dagens as garv igen!
tack på förhand.

emma om All fall down- Dagens grej jag vill "uppmärsamma":
Hörre du "N" jag accepterar att du tar upp ngt du tycker är fel skrivet, men det är helt fel tillfälle att göra det nu.

Michaela är världens bästa tjej, hon menar ingenting alls illa menat i vad hon skrivit. Hon har aneroxia och tror inte hon är så stolt över det faktiskt. 

Sen kanske du inte lär skriva ngt om sjukdommen aneroxia, för är det DU eller HON som har sjukdommen? Påstå gärna inte då massa om den, för hon som själv har den vet nog bäst eller vad säger du. Däremot är hon väldigt medveten av sig om hur hon ser ut osv. Men jag antar att du inte har gått igenom ngt liknande, så håll dig då gärna utanför ämnet - när du dessutom inte vet vem du skriver till.


Svar: Word på allt förutom det att jag är världens bästa för där har vi ju Emma själv, världens underbaraste, bästa finaste osv. <3

n om All fall down- Dagens grej jag vill "uppmärsamma":
Som sagt, det var absolut inte meningen som ett påhopp och du har helt rätt i att jag inte vet något om hur det är att ha anorexia, för det har jag inte haft och då kan jag omöjligt uttala mig om det. Men jag har gått igenom andra saker (som inte alls har med mat/vikt att göra) som varit jobbiga för mig, precis som varenda person i denna värld gör. Jag vet inte hur det är att ha JUST anorexia men jag vet hur det är att må dåligt över något. Det är lite svårt att förklara men förhoppningsvis förstår du hur jag menar.

Jag vet absolut att hon inte menar något illa i vad hon har skrivit, såklart. Men samtidigt som jag, och ingen annan för den delen heller, har rätt att klanka ner på henne för hennes val har hon ingen rätt att klanka ner på andra för deras. Det mesta händer av en anledning och det är ingen slump att det finns mest bantningstips och liknande, folk vill ha hjälp och det kanske är av den enkla anledningen att det är på tok många fler människor som lever ett osunt liv i övervikt än dom som lever ett osunt liv i undervikt som det står mer om hur man går ner i vikt än upp.

Jag är hemskt ledsen om du(/ni?) tog illa upp, men ibland kan det vara bra om man får höra vad någon man inte känner tycker. För jag kan ju vara helt ärlig utan att förlora något på det. Sen som en sista sak vill jag bara göra det helt klart att jag absolut inte har något emot just dig (som äger bloggen), du har typ världens finaste ansikte och verkar jättegullig, men man förstår ju att allt inte står helt rätt till. Tänkte bara gå emot strömmen och inte skriva "åhh vad smal du är" i ännu en kommentar, liksom ge lite respons bara. För att du är smal ser och vet vi ju redan, det blir liksom ingen särskilt givande kommentar.

Svar: Men asso har jag sagt att jag tycker att de ska leva osunt eller ? Har du ens läst texten!? Jag säger att jag tycker att det är för mycket hysteri kring det och att man inte borde banta utan gå ner i vikt på ett sätt där man slipper bristsjukdomar osv. Det är också pågrund av all hysteri som sådant här sker med  människor, de blir för feta eller för smala. Och vad roligt för dej om du tyckte om att gå emot strömmen, kan hålla med om att kommentarerna om hur "smal" jag är inte är nödvändiga, men eftersom du pratar på sidan av det jag skrev och faktiskt inte egentligen om det jag skrev så är din kommentar onödig också.Tack för din åsikt kul att höra men... Tack och hej nu orkar jag inte lägga ner mer tid på nån som inte ens vågar skriva sitt namn.


Låååååångt svars inlägg

FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo om All day, all night:
Har du någongång haft en dröm som känts som du mötte döden på ett sådant verkligt sätt?

Svar: hehe aa.. ? hur så?:)

Donja om All day, all night:
tjena, 
asså jag har typ några frågor...
om du tar en bild på dig själv och ser på bilden.
ser du att du inte är tjock då?
kan inte du förklara hur det är :o
om du vill :) <3
bra blogg, söt tjej :D <3

Svar: Nej jag tycker inte att jag är smal på bilden oftast. Jag ser mig själv alltid som misslyckad så jag liksom letar fel,så har det alltid varit. Det är rätt så jobbigt, gillar inte att vara med på bild i bland men eftersom jag vet att det bara blir värre om jag drar mig undan så är jag med i alla fall.
Tack dsm :D <3

Anonym om All day, all night:
Berätta vad läkarna säger, jag tror vi bloggläsare står på din sida <3 Du är stark!

Svar: Just nu tänker jag inte berätta eftersom jag tycker det är för privat, men kanske i framtiden. Tack så mycket!

narin om Driver du?!!!!:
ja driver nt läste att du hade anoroxia hoppas du blir bättre!;)

Svar: hehe okej tack !:)

Hehehe de andra får bli i ett annat inlägg för de är rätt så långa, så rubiken stämmer inte riktigt men aja orkar inte ändra hehe :)
Harree gött vi hörs om några minuter!


-

Jag saknar dig min fina tjej


/e


All day, all night

valentina om Drar ut och solar:
gaal-1 smaal!!

Vad har du för kamera... ?
Svar: Tack, men asso jag har anorexia.
De där är tagna med min dators kamera ( har en mac ). Annars har jag en systemkamera och en vanlig digital, mer ve jag inte om de heh :)

Anonym om All fall down- Dagens grej jag vill "uppmärsamma":
Ser du inte smal ut i dina ögon?

Söt du är.

Svar: nope heh part of the sjukdom ya know. och sen så äre faktiskt så att de flesta tjejer läggar på 75 % av sin kroppsvikt när de ser på sig själva så nä smal skulle jag inte säga.
Tack :)Bilder från skolavslutningen :)

Programmet
Så jäkla fin!
Betyg
Martin :(((((((
Fina flickor och jag :)
Tur att vi alltid är så jäkla serriösa :))
Snygging!
Sötisar!
Min ouuuuuuutfit!
Jag och Amaaaaanda!
Astrid är coool.
Jag och en liten bit av emma hehe :D

Driver du?!!!!

Anonym om Dagens- outfit- chill-najs.:
shitt va söt o small vill ha samma kropp som dej!<3

Svar: Asso vill bara börja med att säga tack, men nej. Har ingen aning om vem du är om du driver eller så, men kan lova dej, min kropp är inget man vill ha.
Men tack i alla fall :)

Jag lever mellan raderna, dansar i marginalerna

Skolan idag var väl att åka till stranden och tillbaka så nu har man ju hela dagen framför sig, galet najs! Men aa ska rida idag :DD as grymt eftersom det var faktiskt senast i fredags som det inträffade så man har ju haft lite abstinens, men som sagt var nu äre snart :D
Faktiskt så älskar jag vädret, sjukt mysigt att sitta inne då så aaaaa :D
Harre gött, hörs senareeeeeee

Shoppat :)


srysrysrysrysry

förlåååååt för uppdateringn, lär ju ha förlorat en del läsare nu, men ni som är kvar lovar jag jätte bra uppdatering från och med nu!
Igår var jag på grönan med Emma älskling, så jävla sjukt kul! Asso har typ as svårt att hitta kompisar som åker allt ( som jag ) men det gör hon så det är ju awsome haha! Asso vi började lite sådär stabilt med barngrejerna hehe asso vi har väldigt fina filmer, då jag filmade när vi åkte i början haha! Våran film från tekopparna är rätt så oslagbar. Vi åkte i alla fall runt allt möjligt. fick lite as garv i extreme och insane haha asso underbart! Vi träffa lite roliga människor och var med dem ett tag tills de skulle hem då vi satte oss och emma käka glass och jag drack te. Sen så åkte vi runt lite, ingen kö till insane så vi rusha ju sklart dit!
Eftersom vi stanna tills de stängde så vare rääääätt så tomt tillslut! Men asso vårt sista åk är nog oslagbart asso fy fan vad vi garva! Det var tre stycken som stod bakom oss i kön och då hade tydligen killen fyllt 18 år ( vi var på popexpress måste jag bara lägga till ) och då så sa tjejerna till en av de som jobbade där att han hette linus och att han fyllt arton och att han ville ha en speciell låt ( värsta rocklåten, jag och emma ba näääj ) men aa de som jobbade där sa ju självklart ja. När vi satte oss så sa de i högtalarna ba " våran alldeles speciella vän Jesper fyller år idag, alla ger en applåd till jesper". Jag och emma ba ööööö men aja och sen när låten kom så vare ju helt fel låt också ( yeah 3x ) Asso fy fan va jag skratta haha så jävla synd!
Men aa grym dag, skit skön!
Idag är väl mina planer att runt tolv åka och handla och sen dra till stallet och fota terrängritten ett tag. SEn när jag kommer hem så ska jag väl va med Emma och sen så äta middag och efter det fixa trädgårdsjäveln. Imorgon så äre nåt musik museum med skolan men sen vid typ halv ett måste jag gå för ska vara på scä klockan 1. Efter det ska jag mamma och pappa köra svenne rundan förbi plantagen och ikea. seeeeen ska jag väl planterahehehe!
Aja har inga bilder för de finns på min dator och detta är morsans men laddar väl upp de sen. Mn för er som inte orkar vänta så finns de på fejsbook ;)
Harre gött!

Dagens- outfit- chill-najs.

Tjenare, suuuuper sorry för dålig uppdatering men har haft superduper mycket att göra och har inte kunnat vara nne på dtorn :/ men nu så är jag baaaaaack !:D
Ska snart dra till vällingby och träffa fina tjejor! Vi ska ju säga hejdå till Julia som åker till england i morgon i två veckor!
Men aa planen är väl att vi samlas i vby och köper lite smått och gott och drar till nån äng och sätter oss och chillar.
Dagens outfit blev jäkligt simpel, har ingen ork att klä upp mig eller ngt sånt när man ändå svettas ner kläderna dirrekt hehe men aaaaa here it is!
Inte fin bild men whatta.
T-shirt - New yorker förra sommaren. hehe texten kanske säger er det...
shorts- h&m i femman haha!
Brillor- Glitter i typ vintras hehe.
Bikini topp- Gina tricot 2009
Harre gött !

RSS 2.0