Älskar dej mest.

Kollade igenom våra gamla bilder och filmer och kom på hur jävla mycket jag saknar dej. Minnena med dej är de bästa. Allt med dej är bäst. Åkte förbi stället där restaurangen låg som du, jag och din pappa var och åt på. fy fan vilken perfekt kväll. Gud va vi skrattade på vägen hem! När vi ropade på din pappa och nån random svarade men vi trodde det var din pappa ända tills vi fatta att han redan var hemma. Och när han hoppa ut ur busken när vi gick på vägen och vi typ fick en hjärtattack eller nåt! HAHAHA!
Saknar sexan då vi gick hem till mej varenda dag efter skolan och satt och åt oboy och mackor i flera timmar och skratta och snacka om allt och alla... men mest skratta vi!
När vi ätit klart gjorde vi alltid likadant, jag bad dej hjälpa till och plocka undan du sa att du skulle på toa, gick upp, och sen hörde jag hur du satte på datan och skratta när jag ropade på dej, hahaha!
Du betyder så jävla mycket för mig, du ska veta det. Du är allt för mig. En värld utan dej är ingen jag vill vara i. Du är så jävla äkta. Vi är äkta.
Anna Linnea Denise Wallberg
och Michaela Maria Helene  Leonardi
så ska det alltid vara.
Bästa vän<3

Kommentarer
Postat av: denise

älskling, va fint. ♥

började skratta jättemycket åt det där med att pappa hoppa ut ur busken, haha. och när vi körde rockstar-konsert i mitt rum på din madrass. så jävla störda. älskar dig så grymt mycket och jag älskar att vara med dig, du är bäst. finns alltid om det skulle vara nåt, tvivla aldrig. puss.

2011-01-12 @ 17:57:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0