webcam


Don't know how I changed

sket i skolan idag här på scä, ville sova. Så jag gjorde det. men måste plugga nu istället och det går väl så där.
Mamma är på föräldrar grupp. när hon kommer tillbaka äre mat... fanfanfanfanfan.
Vet inte riktigt vad jag ska göra med bloggen, har försökt att skriva mina känslor och sånt, bara skriva av mej. Men det sårar mina närmsta att höra hur jag känner så jag överväger att ta blogg paus. Har du nån åsikt så kan du gärna kommentera.
aa men nu sitter jag väl och "pluggar" hehe det går väl sådär.
Snart äre ridning, skönt !, skulle inte klara mig en dag till utan det.
men harre gött!

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

Tjenareee, sitter och "pluggar". Asso orkar seriöst inte, har skola klockan elva här på scä så får ta det då.
Ikväll är det ridning, efter det ska jag lämna en av mna skjortor hos emma ochse ska jag hem och sova. På torsdag kommer jag gå till skolan efter mitt första mellis och sedan vara där tills fem över halv fyra, då jag ska tillbaka till scä för middag. På torsdag får jag även veta om jag får gå i skolan på fredag.
För att byta ämne lite så tänkte jag lägga upp en bild på mina naglar, som mamma målat. Franska manikyr blev det denna gången.
De som inte gått av filade mamma ner halva längden på så de är lite korta.
Ursäkta för cp bilder, precis som i inlägget innan så är de tagna med mammas web kamera.
Sitter i fönstret nu och tittar ut på allt och alla och känner mej allmänt creepy, harre gött, så hörs vi snart !

Jag och mamma gjorde fint igår

Vi satte upp några av mina tecknigar och collage på väggarna. Sorry för dåliga bilder men såhär blev det:)
Ovanför min säng, hehe ser nu att bilden har blivit spegelvänd men aja.
På vänster vägg bredvid min säng
Ovanför mammas säng/ soffan
Jag fick även lite städ mani, så vi städdade hela rummet. Plockade runt saker, var ute och gjorde rent mattorna/ fällarna osv.
Nu kom mamma med frukost, så håll tummarna för att jag klarar det.
Harre gött!

Frukost

Mamma är och fixar frukost nu, stor jävla ångest på det. Får egentligen inte rida idag eftersom jag inte ätit som jag ska de senaste veckorna, men ifall jag äter allt idag så får jag. Har planerat att sova hemma efter ridningen och sen så  gå till skolan på torsdag, men vet inte ännu om jag får. Får ju bara max vara där en halv dag denna vecka, så vi får se hur det blir. Men jag brukar få min vilja igenom :)
Men aa vi har ändrat mitt matschema så att jag äter bara halva portioner eftersom jag inte klarar mer. Men då måste jag dricka ett glas mjölk innan frukost och sedan 1/2 dl frukt till vid första mellanmålet. ÅNGEST! men får stå ut tills på fredag sen får vi se om jag orkar mer.
Känns som om jag inte borde vara här är fan störst av alla.

Harre gött!:)

TACK

Tack för allafina kommentarer, det betyder mycket.<3

Because the mirror hurts more than starving

Ni som undrar hur det är..


ÅNGEST

jag är fet ful och äckl.ig. borde fan inte få vara på avdelningen, det är för de smala, inte de feta.
Jag är ett jävla fettberg.
Orkar inte mer.

Vill få stopp på mitt lidande

nyss.

this place is hell and beyond

Jag har blivit fet. fuck life. Fettet bara väller ut, borde fan inte ligga på en anorexi sjukhus, borde fan vara tväärtom. Min kropp förtjänar inte mat, borde fan dö.


go back to a place much simpler than this.

Tja, idag har jag haft skola en timme här på scä. Var den enda där den här gången, så jag satt och lyssna på musik och plugga tyska glosor. Ikväll så rider  jag och sen så sover jag hemma och går till skolan på torsdagen. På fredag ska jag till naturhistoriska med klassen och mamma hehe. Känns lite gay att hon måste med , men ajaaaa det får va så.
Sitter och schteker osminkad och söt på balkongen på scä med mammas älskade dator. Mormor är här idag, men hon är på föräldrar grupp just nu. Annars så har jag väl haft psykolog snack idag och så var jag och mormor ute och gick efter luchen.
Inte så intressant men det är väl inte ett så intressant liv jag har just nu. Men harre gött!

I set fire to the rain


Didn't know how much i thought of you until now.

shit vad man ångrar att man inte hade lite mer mod och gjorde något åt det så. Nu är det försent och du är borta, långt borta. Får aldrig veta vad du kännde och du vad jag.
fan vad man ångrar sig...

Time to move on.


Words

Det är få förunnat att ha så fantastiska vänner som jag. Har aldrig riktigt tänkt på det, eller jo så klart, men det är inte förens den här sommaren som jag verkligen har fått förstå hur fantastiska alla är. Ni är underbara. ni har funnits här för mig, tagit er tid och stöttat mig, det betyder ska ni veta.Finns alltid för er och älskar er!
En av de som stöttat mig mest, är min Emma.
Hon har tagit sig tid att prata med mig i telefon så gott som varenda dag och hon var även med Elin och hälsade på mig på sjukhuset samt 1 gång med sin mamma och Dante på scä. Så fort jag kommer hem så finns hon där och är med mig, som om det vorre självklart. Men det skaru veta Emma, att det är få som skulle kunna ofra sin tid som du gjort för mig. Planerat veckan efter när jag kommer hem osv. Du är fantastisk och jag älskar dig!
Du ska veta att jag alltid kommer finnas här för dig, så som du funnits här för mig. För det är först nu som jag inser hur mycket det är värt. Så fort du har det svårt så vet du att jag finns där, för det har du för mig.
Du har hjälpt mig så jävla mycket!

The bomb ♥ Pangbruden

Sockerkakan♥Sockerbullen

Bästavän♥


Första skoldagen [X] känn dig träffad


tjena tjena foto micke här

tjaa! inatt så sov emma hos mig. Roligt varre! Nu ligger hon och sover i soffan breve mej så tänkte att jag kunde vara lite schysst och göra ett inlägg eller två :)
känns som om det är dags nu liksom. Emma ska sova hos mig inatt också och sen så drar vi till skolan tillsammans på måndag:)
Suger att skolan börjar redan nu men ajaa
Harre gött !
1 år sen hehe

Don't act like you don't know me, it's me I've never changed

Tja försökte ladda pp lite bilder, men det gick ju så klart inte. Såå aa ni får nöja er med det här:) Här händer iknte så mycket, men imorgon sover Emma hos mej då jag sover hemma och dagen efter med och sen så går vi till skolan tillsammans, vi går ju i samma klass nu !!:D  Älskar't!
Men aa det händer inte så mycket nu, men lägger upp lite bilder så fort det går , men tills dessfår ni harre gött!

Har inte tid att skriva så mycket

Emma sover hos mej idaaaaaag, awsomeeee! favoriten :))) nää nu ska jag göra ngt annat tills hon kommer harree gött!


Trott på mina drömmar trots dom kallat det för vanvett

-Min attityd, min moral
-Mitt liv, mina val
Du ska aldrig tryckas ner, för vem du än e
Du ska aldrig ryckas med, för o kasta samma sten.

You had my heart inside your hand

Hej. Idag händer inte så mycket har haft psykolog snack imorse eftersom det blev strul med det igår. Snart är det musikterapi, vilket jag inte vill gå på, så jag funderar på att somna, hehe. På kvällen ska jag hem, skönt.
Hatar livet men det funkar.
Harre gött!

Truth or dare

Hej alla. Har inte bloggat på ett tag nu för en del personliga saker som jag inte kommer ta upp i detalj på bloggen. kort och gott kan man säga att jag spenderat min sommar tvångsvårdad på sjuhus, och gör det fortfarande. Som de flesta reda vet så gick ju min ögonsten bort i juni. De gör otroligt ont i mig varje dag när jag tänker på henne och det är henne som jag tänker på ungefär hela tiden också. Det går inte en dag utan att jag fäller tårar för min fina Donna.
Kommer aldrig glömma min fina ängel.♥
Men ville bara säga att jag ska försöka ta upp bloggandet lite nu och så. Så ni får gärna titta in här då och då.
Harre gött!

RSS 2.0