Höstlovet

 
 Tja! Dålig uppdatering jo tack. Har haft FULLT upp hela veckan. På lördagen så tränade jag på förmiddagen och sov sedan tills det var dags att dra till stallet. USEK hade den årliga spökkvällen så jag jobbade. På kvällen åkte jag hem till Chrille och sov hos honom. 
På Söndagen så sov jag och älsklingen ut tills klockan var 12 och vid 13 så åkte vi till vällingby och åt brunch innan jag skulle träna. På kvällen var jag helt däckad och spenderade den i soffan med mamma. 
På måndagen så minns jag faktiskt inte vad jag gjorde på dagen, men på kvällen så red jag i alla fall som vanligt.
tisdagen så höll jag och några fler i ett muffinsbak i stallet. När det var klart åkte jag till stallet och tränade och när jag kom hem så duschade jag och fixade mig och sedan åkte jag till Chrille igen. 
Hela onsdagen så låg jag och älsklingen i hans säng och jag plugga lite och så sov vi mer. På kvällen skulle han träffa sina kompisar och jag träna men efter det så åkte jag tillbaka till honom.
På torsdagenvar jag med mormor i stan och shoppa hela dagen. På kvällen var vi båda så utmattade så vi båda hoppade över våran träning.
 På fredagenså startade jag dagen med brunch i vällingby på waynes med Sanna, Malin och Emma. Hade jätte roligt och mysigt och åt gott. Vid 13 åkte jag till stallet för att hjälpa Line och Pernilla inför tävlingarna. Red sen äve på kvällen. 
 
Hela lördagen spenderades i stallet som hästskötare. Alla var super duktiga och vällingby kammade hem flera priser! När jag kom hem så var jag så utmattad så jag somna i soffan i flera timmar innan det var dags att på kvällen baka till stallet och göra middag. 
Idag var jag förbi stallet i morse och lämnade mina sockerkakor. Efter det så sov jag till 13 och sedan dess har jag pluggat och handlat mat. 
Hoppas alla har haft en bra vecka!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket gymnasium linje och år går du i?:)

2013-11-10 @ 15:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0