1 år♡

 
 
 
I hela 12 månader, 35 veckor, 365 dagar, 8760 timmar har min älskade pojkvän, MIN prins varit min. Det går fortfarande inte en dag utan att jag faktiskt blir förvånad över vilken tur jag haft och vilken lycka han är för mig. 
Det finns ingen som jag kan skratta så mycket, gråta så mycket, skrika så mycket, älska så mycket och leva så mycket med som dig. Jag kan prata om allt med dig utan att du tycker att det är fel, och jag kan framförallt lita på att du alltid finns där. Förutom att vara min älskade pojkvän så är du även min bästavän och den jag värdesätter mest i hela universum. 
Det här året har gått fort och vi har varit med om mycket, ups and downs, resor, bråk, myskvällar, jobbigheter och glädje. Jag vet att jag inte gjort det lätt för oss och att stor skuld av det jobbiga ligger på mig och jag önskar att jag kunde ta tillbaka varenda ord, varenda tår och varenda bråk. Men allt detta har fått oss att komma hit där vi är idag och det har bevisat för mig att vår kärlek övervinner allt.
Jag har haft några av mina lyckligaste ögonblick i livet med dig och jag vet att fler kommer komma. Du gör mina dagar underbara och jag önskar att det fanns ett sätt att återbetala dig tillbaka, och jag försöker. 
Det är dig jag ser vid min sida i framtiden, kan verkligen inte se mig utan dig. Det är dig jag vill leva med och gå igenom allt livet kastar på en. Alla ögonblick av ren och skär lycka, alla ögonblick av sorg och ledsamhet, alla ögonblick av lugn och ro, alla ögonblick av framgång och kärlek, ja alla dessa kan jag inte tänka mig utan dig vid min sida.  
Jag vet ju inte vad framtiden har att bjuda på men jag vet att du alltid kommer ha en plats i mitt hjärta och att jag alltid kommer att älska dig så att det gör så ont så att jag nästan vill gråta. För du är den mest godhjärtaste, vänliga, omtänksamaste och roligaste personen jag någonsin träffat. 
Vi har varit igenom mycket, gott och ont, och jag skulle faktiskt aldrig ta tillbaka en sekund av detta år, för hela detta året har du varit vid min sida och stöttat och älskat mig och det är vad som gör mig lyckligast av allt. 
Du är världens bästa och jag älskar dig med hela mitt hjärta Christoffer♡
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0