The doctor came out and pronounced me dead. And that was the night I fought Rocky

Tjaaa! Sov borta i går och vart hämtad för att åka till läkarna runt kvart i ett. Efter det så gick vi och åt lunch och shoppade min nya skinjacka med pälskrage (avtagbar och allt oäkta). Ska köpa min militärjacka på torsdag eller fredag. På fredag så ska jag och mormor utoch köpa jeans och lite smått och gott till mig med och fika eller käka lunch, myyys!
På kvällen idag så var jag på fotografiska med le family (mamma,pappa,mormor och morfar). Sedan så käkade vi middag på deras grillservering. När jag kom hem så duschade jag och sedan så gick jag ut och gick i en timme och handlae frukt och energidricka. Nuuu så sitter jag här och chillar i min ensamhet, vet inte riktigt om jag blir hemma ikväll men, det lär bli så. 
Imorgon så kommer det finbesök från norrköping hit. Så jag lär väl snacka som en äkta lantis sedan. Min gudmor och hennes man kommer i alla fall och vi ska väl vara här och sedan åka och käka hos mormor och morfar. På kvällen vet jag inte vad jag ska göra, men lär väl hitt på någe skojj!
Tjootjenamittbena!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0